30 april 2019

Valborg

allmänt

 
God morgon och glad Valborg på er ( säger man ens så?)! Sista dagen på våren i år, tycker jag i alla fall. Själv ska jag fira med att jobba till kl 17 och sen bär det av till stallet för ridlektion. Det känns som väldigt länge sen nu och jag måste få gosa med en häst. Jag har också en känsla av att det inte blir så många i ridgruppen idag då det faktiskt är Valborg och sånt brukar väl folk fira? 
Jag hade en dag igår i ensamhetens tecken. Så. Himla. Skönt! Jag städade här hemma, tvättade några maskiner, tränade lite lätt på gymmet och sen tog jag i och för sig en långsam promenad med syrran på 1 timme. Helgen som var blev hemskt intensiv och jag reebootar gärna mig själv efteråt med en dag ( eller några timmar) med ensamhet. Mer och mer känner jag nu förtiden hur mitt introverta jag behöver andas när det har varit mycket socialt ett tag! Är någon här likadan? Mitt jobb kräver en extrovert sida hos mig så det gäller att hitta en balans där. Vilket inte alltid är så lätt!
 
Men nu måste jag sätta igång dagen. Jag kör standarfrukost nu när det närmar sig sommar: Naturell kvarg, 1 skuren nektarin/apelsin, 1 macka från Fazer + en hink med kaffe. En promenad till jobbet och sen brukar jag vara så gott som människa ett tag! 
Ha en härlig Valborg, tänk att vi skjutsas in i maj om mindre än ett dygn!