5 september 2018

Visste ni att?

allmänt

  1. Jag började jobba där jag jobbar av 1 anledning: Jag ville söka in till Makup-artist-utbildningen i Stockholm och den kostade strax över 60 lax. Jag är glad idag att jag inte gjorde den, men samtidigt var det en väldigt bra dröm! Jag har börjat att få fram den ådran igen och spinner som en katt när jag får sätta mig ner och pyssla med smink, speciellt nu med Halloween-veckan som jag ska köra sen.
  2. Jag föddes som "öronbarn" som det så fint heter. Lätt nedsatt hörsel men det märker jag inte av mer än örongångarna är trånga som tusan och just nu i livet har jag börjat att få problem med dom. 
  3. Jag är Röd/Grön i politiken och röstade åt det hållet i år.
  4. Jag har blivit utskälld i telefon av en arg kvinna så till den milda grad att hon skulle ringa min chef dagen efter och få mig sparkad för jag var INKOMPITENT JÄVLA SNORUNGE haha Idag kan jag skratta åt det, men just då så bröt jag ihop för typ första gången på jobbet. Inte för att jag hade gjort "fel" i hennes ögon, utan för att jag var så himla arg och inte kunde/fick säga något eftersom det är en kund på andra sidan luren. Fy fan, jag ryser fortfarande när jag tänker på det haha
  5. Jag har aldrig testat att snusa. I mitt gäng så rökte vi vattenpipa här och där men eftersom jag inte är en rökare så har jag aldrig bemästrat det där med halsbloss och satt alltså bara och blåste rök genom näsan. En kort tid i vårat ungdomsliv! Jag är inte helt emot det, men det är inte min favoritsyssla på fritiden. Min stackars mor blev nervös när hon hörde talas om det. Rökning är så icke-existerande i min släkt att det här typ var första mötet med tobak! Min farfar försvann från denna jord i sjukdomen Kol och det satte lite ett skräckexempel i mina ögon. Det kändes som en skymf att när han gick bort så skulle jag sätta igång och röka. Alla mina vänner i mitt gäng på den tiden ( verkligen ALLA) rökte och snusade, det är ett under att jag inte föll för grupptrycket!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress