12 september 2018

Utflyktsdag

allmänt

 
God morgon god morgon! En härlig ledig onsdag. Jag har kickstartar med tvätt nu på morgonen och sitter just nu med en kopp kaffe och försöker bli människa igen. Jag förstår inte hur tiden kan flyga iväg så fort på kvällarna, innan jag visste ordet av så var klockan 23.30 och då skulle jag ändå försöka mig på att komma upp tidigt idag!
Men nu är vi igång igen och jag har lite som sagt att fixa nu på förmiddagen men sen runt 3 så ska jag och några från jobbet åka iväg till en bondgård och kolla på en massa härliga djur, sitta och fika och ha det allmänt mysigt tillsammans! Jag har en kund som bjöd in mig till sin gård och vem är jag att säga nej till det? När såg jag kossor senast??
Jag ska göra en liten lista på saker jag måste ta tag i. Det är det enda sättet för mig att komma ihåg vad det är jag ska göra under en tid framöver. Det finns en bostadsrätt i Sala som jag är riktigt sugen på att köpa men jag har varken lånelöfte eller ens ett lån att ta, så jag ska mejla min bankman och se om vi kan fixa ett möte inom kort. Herregud så vuxet! Men det skriker bokstavligt talat Camillaom den lägenheten på alla sätt och vis, risken är att den går upp rejält i pris. Sala må vara litet till ytan och det är inte så många som hittar hit. Men vi ligger väldigt bra placerat mellan Uppsala, Västerås och Stockholm/Arlanda så det tickar upp priser här ändå.
 
Men nu är det dags att göra något av den här dagen! Känner mig något seg men snart piggar jag nog på mig. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress