Igår kväll snörade vi på oss våra skor och tog en rask promenad ( ofrivillig eftersom vi ville se någon slags solnedgång) mot utkiksstället jag visade er vid Cala Macarella. En promenad på 45 min cirka och vi hann precis komma i tid för lite färgsprakande i luften! Nu är det väl så att om jag har rätt iställning på kameran ( inte fotar med AUTO) och zoomar in något fruktansvärt så blir det dom här färgerna, det var inte så här över hela himlen, men det förstår ni säkert ändå. Men kolla in så fint! Lite Lejonkungen-känsla i dom med solstrålarna som sträcker sig upp över berget. 
Sen var det bara att kuta ännu fortare hem genom skog och mark haha Det finns inga lampor längs med den här skogen och vi hann precis komma ut ur den innan den blev becksvart. Om vi var trötta efter typ 1 mil i terräng? Ja. Om jag blev nöjd som hann med solnedgången? JA. Solen är verkligen min favoritstjärna, både på dagen och när den går ner för kvällen. 
 
Vi har börjat att få känslan i våra kroppar att det snart är över det här med semester. Inte så att vi längtar hem eller något, utan det känns som att hjärnan börjar ställa om sig till att det är slut nu. Jag fick den känslan redan i morse vilket är helt galet då vi hade 2 helt underbara dagar framför oss! 
Vi har precis kommit hem efter en heldag med lite vandring, sol, bad och slöande i vår bukt, med en bok och godis. Det vankas middag om ett litet tag och det kan behövas, jag är riktigt seg nu! Vi har lite drygt 700 m upp till vårat hotellrum från stranden ( i rejäl uppförsbacke) och jag riktigt kände hur benen kändes som cementklumpar hela vägen nu. Någon typ av energi behövs i den här kroppen! 
Men först: Bli av med den här sandstranden som har hamnat innanför min bikinitrosor, mot duschen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress