16 september 2018

That morninglight

allmänt

 
 
Titta in ljuset som infann sig precis när solen gick upp i fredags morse! Jag känner spontant att Sala skulle må bra av att bo vid något fint berg eller alptopp för att få till ett snyggt morgonljus. Men det lär ju inte hända än på ett tag, och om det skulle helt plötsligt spränga fram ett berg så tror jag att vi skulle behöva säga hej då till den här jordklotet haha
Hej förresten! Busy day igår alltså. Vaknade 04,55 och var på jobbet fram till strax innan 3. Satt ute på gården jag bor vid och satt i solen lite och pratade med mina grannar. In och fixa lite här hemma och sen fick jag över min vän Pauline och min bästa syster för pizza-night och tjejsnack! Min vän P är en globetrotter utav dess like så det finns allt någon härlig resa att höra om. Hon är dessutom en jäkla power girl och inspirerar mig väldigt mycket! Det kryper verkligen i mina resnerver nu! Vi har inte varit iväg sen november förra året ( utomlands alltså ) så det börjar kännas som att vi gärna får komma till lördag eftermiddag nu då vi, om allt klaffar, sitter på 2:a planet påväg till Menorca. Vi mellanlandar i Barcelona i ca 2 timmar först. Jag är inget fan av mellanlandningar och slipper det gärna när man "bara" reser inom Europa, men ibland går det inte att undvika. Menorca är en sån pass oexploaterad ö och naturskyddad så det är ingen större flygtrafik dit. Vilket jag älskar på samma gång som jag känner att det vore härligt med direktflyg dit. 
Det känns som att jag kommer att få mersmak av det här och gå igång på alla cylindrar för att komma iväg igen. Semester är ju livet!
 
Men nu är det söndag och jobb som gäller. Jag börjar inte förrän på eftermiddagen så jag funderar på att ta mig ut och gå en sväng och lyssna på någon podd eller något. Jag tog en rejäl sovmorgon idag då jag kände igår att det började komma liiiite tendenser till ont i hals och det brukar alltid vara ett tecken på att jag har sovit alldeles för dåligt. Sömn is the key!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress