18 september 2018

Som en akvarellmålning

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon! En något morgontrött människa här. Jag har slarvat några dagar med min nässpray-liknande grej och märker av det direkt juts nu. Jag vette fan men jag höll på med den varje morgon och varje kväll innan läggdags och det blev ändå inte bättre? Vaknar ändå upp helt igentäppt i näsan och ett tryck för ögonen. Men till något annat, lite roligare! Kolla in färgerna här! Det ser nästan ut som en akvarellmålning, eller hur? Jag hittade en vinkel igår som gjorde att det ser ut som att det är en rund portal på den mellerst bilden. Det är egentligen bara två träd som är på två olika håll som råkar mötas tillsammans till ett valv. Vackert i alla fall!
Jag tog min kamea och gick ut och gick igår. Förena nytta med nöje liksom. Jag mötte två olika pensionärer med två olika syn på livet. En som tyckte att det såg rofyllt och härligt ut när jag satt och knäppte kort och den andra som bryskt sprang mot mig och fräste " flytta på dig!". Det är synd att jag la väldigt mycket energi på just den komentaren igår eftersom jag hade flera andra som jag mötte som var snälla och trevliga. Varför gör man så, fokuserar på det dåliga? Det var tur att jag ändå kände mig klar med fotograferingen för jag kom av mig helt och tog min frustration över att jag inte hade något bra svar-på-tal och gick på min 8 km-runda. Så, jag borde egentligen tacka honom, för min plan var inte att ta en längre promenad haha
Annars var min dag igår väldigt lat, men skön. Jag börjar bli lite pirrig inför resan och ville hänga för mig själv ett tag. Det spelar ingen roll hur många gånger jag reser iväg, det är alltid nervöst och pirrigt innan! 
Rebecca Adnell

Fina bilder! ♥

Svar: Tack Rebecca ❤️
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress