God morgon! Jag tog en internetfri dag igår med bara en liten instastories och ingentign mer än det. Ibland tycker jag att det är skönt att inte ha datorn igång, ingen känsla över att jag måste uppdatera instagram eller instastories. Brukar ni också ha såna dagar? Jag hade en skön dag igår med träning på förmiddagen med lite nya övningar som jag hade klurat på (vilket känns idag kan jag säga er!) och sen åkte jag hem till mina föräldrar och hängde ute i solen lite. Vi åkte och förtidsröstade också vilket känns oerhört viktigt ett år som denna. Se till att ni röstar i år, jag är säker på att varje röst är avgörande i år! Sen städade jag lite hemma på kvällen och plockade undan lite tjafs som fått stå framme under jobbhelgen. 
Jag flyttade ner min stora spegel från hallen in till mitt allrum och satte lampor runt den för att få lite myskänsla. Den kommer åka upp på väggen igen när jag känner att jag är klar med halloween-sminkningarna, men än så länge får jag sitta här och sminka mig inför jobbet. Det blev lite annorlunda i både hallen och allrummet när jag gjorde om viket är kul! 
Här har ni 5 bilder från veckan som har varit som jag inte har lagt upp här tidigare. Lite snapshots från saker jag har gjort. På söndag vankas det ridning igen och det ska bli himla roligt! Jag jobbar hårt på att få mina bihålor att bli lite snällare mot mig och snart är det 4 veckor sen som jag gick och kollade upp dom och det känns aaaaaningens lite bättre. Det är fortfarande något som är i vägen och jag känner i kroppen att det är tungt av någon anledning. Min stackars kropp motarbetar mig haha
 
Ha en härlig tisdag nu kära ni! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress