Hej underbara ni, god morgon på er! Jag måste bara tacka er ( både på sociala medier och i verkliga livet) för den positiva feedbacken om min fotografering och bilderna som blir. Det värmer mitt hjärta så himla mycket! Jag är så glad över att kunna bidra med någonting fint i den här världen och för mig är att kolla på vackra bilder något som man inte behöver lägga någon vidare energi på, men som ändå ( för stunden ) kan vara bra för oss. Det ingår lite i kategorin: Nöje. Att lyssna på bra musik, se en film eller något annat som känns bra.
Här kunde jag få njuta lite extra av Rom och bilder jag har tagit genom åren där. Få tänka tillbaka på alla äventyr i den staden och jag kunde nästan känna doften av Rom bara genom att kolla på bilderna!
 
Jag lyckades hur som helst fixa till mig en remiss till Öron-näsa-hals för att undersöka mina stackars trasiga bihålor men framför allt för att se hur det står till med mina öron. Jag skämtar inte, men VARJE morgon vaknar jag med ont i pannan, en näsa som inte går att andas ur och ett tryck över huvudet och att det kliar i huden. Typiska förkylningstecken skulle jag väl säga, bara det att jag aldrig blir varken sämre eller bättre än så här. Så, efter resan har jag en tid på ÖNH för att checka läget! 
 
Annars måste jag tipsa er om ett tvprogram: Fråga Lund på kanal 1! Det var min syster som tipsade mig om det igår och OJ vilket bra program. Det var lite som att gå i högstadiet igen med frågor och svar om allt mellan himmel och jord. Christian Look är ju också en otroligt härlig programledare tycker jag! Man får lära sig så mycket mycket om saker och ting. Kanal 1 på tisdagar kl 20.00!
Jessica

Förstår att du får mycket positiv feedback på dina bilder, dom är underbara. Rom har jag aldrig varit i...

Svar: Tack Jessica, vad snällt sagt! :) Hoppas att du får möjligheten att ta dig dit någon gång i livet, det är fantastiskt där!
Camilla Norman

Angelica Wåhlin

Underbara Rom! Föll totalt för staden när vi var där i juli!

Svar: Åh vad härligt att höra! Hoppas att ni inte smälte bort i värmen bara haha :P
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress