9 september 2018

Let´s take a walk

allmänt

 
 
 
 
Hej du härliga söndagmorgon!
En skön ledig lördag igår med allt vad internet heter med prioritering av utomhus, kreativitet och umgänge.
Jag startade min dag med 2 timmar utomhus med min syster. Vi hamnade här vid Måns Ols ( SÅ vackert igår!), det är på vägen på vår 8 km-runda och vi stannade här och njöt av dagens sista sol och pratade allmänt om livet. Vi båda två är i den punkten av livet där vi vill fixa till våra liv lite. Jag är inte missnöjd för fem öre, men det känns i hela min själ att det är dags att gå vidare i något. Lägenhet, jobb eller relationer, det spelar egentligen ingen roll. Så vi har lite att prata om minst sagt haha
Sen fick jag ett ryck och satt och knåpade på en Halloween-sminkning i 3 timmar! Alltså, det är bra lång tid. Jag har tänkt mig 5 olika looks att kunna posta upp här under halloween-veckan och just nu sitter jag på 2 st. Det var kul men kletigt haha
Sen blev jag bjuden på middag hemma hos mina föräldrar. Det vankades grillning och glass till efterrätt! Inte så tokigt en lördagkväll. En skön lördag helt enkelt! Jag behövde en lördag med inga direkta planer och utomhusaktivitet. Jag märker själv hur dålig jag börjar bli på att ta mig ut och gå bara för att hösten börjar närma sig. Det brukar vara en övergångs-grej det där och sen är jag på G igen, men jag får helt enkelt för lite friskluft i mig! 
 
Idag står det ridning på schemat och fixa lite här hemma. Jag är så himla taggad på att få komma upp i sadeln igen så ni anar inte! 2 veckor går fort men känns ändå som en halv evighet på samma gång. 
Ha en fin söndag nu kära ni!
Jessica Högberg

Ser ut som en mycket vacker promenad, lite prat om livet med en syster låter inte heller så tokigt. Hoppas dagen blir fin!

Svar: Tack snälla du! Prat om livet är ganska så skönt ibland, få nya synvinklar om saker och ting 😊ha en fin söndag du med!
Camilla Norman

Angelica Wåhlin

Vad mysigt det ser ut!

Svar: Det är fantastiskt vackert uppe vid det här badet! 😍 Ha en mysig dag!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress