Medans jag försöker bli människa igen och dricker citron/ingefära/honungs-te och funderar ut packning för imorgon så tänkte jag nämna 5 saker som jag inte kan förstå att folk kan göra frivilligt. 
Självklart med en stor dos av ironi och med tanken på att ingen är sämre eller bättre för det! 
Men here we go:
1) Nicka en fotboll som kommer i hög fart. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man vågar? Jag har nickat någon boll i typ skolan och fy fan säger jag bara haha Hur tusan gör ni??
2) Käka kaviar. Jag hade en tid i mitt liv när mina föräldrar ville att jag skulla lära mig att tycka om smörgåspålägg och fick några gånger i veckan "tvinga" i mig macka med diverse grejer på. Kaviar var nära kräkreflexen alltså haha
3) Ansöka till IDOL. Hatten av till er som vågar sjunga framför folk! Jag vågar knappt sjunga inför min familj ens. 
4) Köra fallskärmshopp. Huamig! Det är så lång tid av fall och så lång tid man hinner ångra sig. Får typ svindel bara av tanken!
5) Snatta från någon butik. Jag förstår HUR man kan stoppa in saker i en ficka. Men att sen gå ut därifrån utan att vara röd i ansiktet eller att det står SNATTARE i pannan på en är inget jag förstår mig på. Det skulle synas på mig på flera mils avstånd om jag hade tagit något haha
 Vilken tur ändå att vi alla är olika, vad tråkigt det hade varit annars! 
Men idag ni, idag måste jag ta tag i städning här hemma och packning! Jag gillar att ha en skön kväll innan jag ska iväg och resa så då får jag se till att ha allt fixat nu under dagen istället. Jag ska försöka få i mig lite friskluft också, sånt brukar alltid vara bra mot diverse bakterier!
Ha en fin fredag nu kära ni, ta hand om er!

Jessica Högberg

Ja hur... Hoppas packningen gick bra, annars finns det att köpa;)

Svar: Haha det gick så bra så, det brukar inte vara så mycket som är "måsten" att ha med ändå på en solsemester kan jag tycka :)
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress