Det här med att springa på löpbandet är en sak folk överdriver... Det är fan inte kul. Nödvändigt ibland, men inte kul! Jag körde den gamla hederliga "spring 50 sek, vila 50, spring 40, vila 40 osv. Ner till 10 sek för att sen vända och kör upp till 50 igen. Det tog 10 min och pulsen fick sig en käftsmäll utan dess like! Jag avslutade med 5 min lätt jogg i uppförsbacke och sen några snabba magövningar när jag ändå hade magmusklerna igång. Jag får nästan alltid träningsvärk i magmusklerna efter att ha sprungit så jag passar alltid på att kräma ur det allra sista ur dom efteråt. Det brukar inte gå att hålla på så länge, löpningen tar musten ur mig varje gång.
Jag erkänner att jag har en hjärna just nu som tänker "helvete, det vankas bikini-life om 2 veckor" och försöker att träna lite extra så att jag inte känner mig som en blek säl på stranden haha Ibland får jag dom hjärnspökena jag med! Det är ingenting som skulle stoppa mig från att hänga på stranden eller ha på mig en bikini bland folk, men det är ju lite härligare om man känner sig aningens lite nöjd med insatsen innan semestern i alla fall. Oftast sitter det inte i min hjärna att jag måste se ut på ett visst sätt, det är känslan inombords som gör om jag känner mig extra redo för strandhäng. 
 
Förresten! Ni kommer inte att se röken av mig på ett tag för håll i er nu.... JAG HAR FÅTT HEM MITT NYA NINTENDO-SPEL! Jag är så exalterad haha Jag såg den i hallen när jag kom hem igår kväll och tjöt som en liten flicka när jag såg att den fungerade också! Hösten är härmed räddad: Marioparty 2 är grejer det. Jag har lovat mig själv att inte spela varken för mycket eller för länge utan att ha gjort något vettigt eller rörligt först. Typ köpslå lite. Vill jag spela 1 timme måste jag ha gått ut och gått 1 timme eller fixat något här hemma, typ städa eller tvätta. Det är lätt hänt att komma in i den digitala världen när det är för roligt. Ni kommer väl ihåg besattheten man hade för Sims på datorn? Svarar jag inte på sms eller om någon ringer, då vet ni vart ni kan hitta mig!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress