6 september 2018

Hemläxa- Stretching

allmänt

 
 
 
 
Jag tog min knän igår till en massör som vi har då och då på jobbet, för att undersöka dom lite och få lite tips och råd om dom. Det är inget som gör ont hela tiden, utan det kommer och går lite, mest som en avdomnad känsla där jag typ "tappar" knäskålarna om ni förstår? Inget löparknä direkt och det är inget jag lider av. Men jag vill inte få det värre och jag får ont efter ridlektionerna så något skumt är det. 
Jag kan säga er så här: Det var de 30 värsta minuterna i mitt liv haha Fy fan vad ont det gjorde när han klämde och kände på knutor och ömma, överanvända muskler på insida lår, baksida lår, runt knän, ljumskar ( där gjorde det ondast) och det är helt klart lite extra fokus på dom område som kommer göra att det här släpper fint! Varje kväll innan läggdags ska jag alltså stretcha dom här 3 övningarna + ha 10 min med en påse med ärtor på insida knä. Jag har återtid nästa torsdag igen så jag får helt enkelt ta och göra det här fram tills dess och hoppas på det bästa! Det kan ju knappast bli värre. Jag är, som många andra, lat när det kommer till stretching, så jag får verkligen lägga manken till! Det är tur att jag inte är så brydd för vår massör är en man på kanske 50 år och det är helt klart annorlunda ställen att få bort knutor på när det kommer till områden där benmusklerna sitter. Det är tur att det inte direkt är sexigt när han trycker ut ömma punkter haha
 
Jag är i alla fall hemkommen från veckans 2:a gym-pass! Jag gillar att det är lätt att få in 2 pass just nu utöver ridningen. Jag hittade en sån fantastisk core-övning här om veckan som jag kan garantera er träningsvärk deluxe av! Jag la ut den på Instastories (HÄR) om ni är sugna på den. Det är lättare att se det i videoformat än på bild, den är riktigt bra för att få till dom inre magmusklerna tycker jag! 
Men, nu är det dags att ta mig i kragen och fixa mig inför kvällsjobb! Tänk vad skönt det ska bli med ledig helg snart. Dom här 2 veckorna har gått ruskigt fort måste jag säga ändå! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress