23 september 2018

Hej från Menorca!

Menorca

 
 
 
 
 Livet leker i Menorca-land! Efter en heldag med resande ( med allt vad det innebär ) så har vi alltså landat på Menorca. Medelhavets vackraste ö! Igår kände vi nog både två den här känslan " varför GÖR man sånt här??", men idag har vi fått kvitto på att det är värt det att komma hit. Det är SÅ vackert! Vattnet är lite upprört nu då det blåser lite ute på havet så det är inte det där kristallklara havet som ligger i vår bukt, men det kanske har varit så idag och blir bättre sen. Hur som helst har vi haft en fantastiskt skön dag idag! Dunderfrukost, sol på förmiddagen, lunch på balkongen och sen pool-häng följt av pizza på klipporna. Vi hamnade mitt i en gravid-fotografering med ett par och deras äldre son, så den där magiska utsikten blev istället en gravidmage, men sånt är livet! En kul grej förresten: När vi skulle beställa vår pizza så kom en av kyparna ihåg oss! Att vi hade varit här för något år sen och vilket hotell vi bodde på då. Det är helt galet hur man kan komma ihåg människor som bara har varit där i 1 vecka, för 2,5 år sen. 
 
Men nu: Mitt största craving här i livet: Pringles Salt och vinäger! Det finns inget chips här i världen som är så gott som den Pringles-sorten. Det är nog bra att den typ inte existerar i Sverige. Hade nog ätit ihjäl mig. 
 
Någon av er som har varit på Menorca förresten? Vi bor i bukten Cala Galdana, en superlugn ort med en härlig hästskoformad strand. Ja, ni ser ju på bilderna hur vackert det är. 
 
 
Jessica Högberg

Nä, aldrig varit på Menorca, så jag ser fram emot fler vackra bilder=)

Svar: Menorca levererar fina platser att fota på också 😀
Camilla Norman

Angelica Wåhlin

Ååh, så härligt!

Svar: Menorca hälsar! ☺️
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress