29 september 2018

Cala Mitjana

Menorca

 
 
 
 
Så var den här semesterveckan över för den här gången! Just nu sitter vi på flygplatsen på Menorca och väntar på att få borda på planet som ska ta oss till Barcelona. En lagom och mysig liten flygning på 30 min haha Sen väntar det 3 hela timmar på El Prat för att få gå ombord på älskade Norwegian. Vi har rest hittills med Vueling och jag litar inte på dom ett smack, det är typ som RyanAir fast för Spanien. Så ni håller vi tummarna för att det går vägen det här, att vi inte blir försenade en massa och kommer iväg till Barcelona som vi ska! 
Men vilken vecka vi har haft hörrni. sol, bad, god mat och en vecka helt i slöandes tecken. Ja, förutom att vi har räknat ut att vi har gått mellan 2,5-3 mil den här veckan haha Det är bra backigt i Cala Galdana så man får in vardagsmotionen väldigt bra!
Just nu känns det bara tråkigt och lite ledsamt att åka hemåt till ett väder som är både kallt och ruggigt, men bara vi kommer iväg med första flyget nu så blir man inställd på att det är hemåt vi ska. Resdagar är väldigt sällan upplyftande! Mycket vill ha mer, eller vad säger ni? 
 
Här har ni vackra Cala Mitjana förresten! En bra promenad hit i vackra stigar ( Cami De Cavalles ) och så kommer man ut till det här som en vacker tavla. Det har blåst lite den här veckan så vattnet har inte varit så där perfekt turkost som det var sist och det blev höga vågor här, men ni ser ju hur fint det är ändå. Mer turkost vatten än så här kan det väl knappast bli? 
 
Håll tummarna för oss nu att dagen går som den ska! Inga tokigheter och flygplan som går sönder. Att flygkaptenen hittar till Stockholm och allt det där!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress