Ett vykorts-inlägg här! Kolla in bilderna på vår destination idag: Cala Macarella. En 45 min promenad på stigar som ni ser på bilden längst ner. En vandringsled som ska kunna ta en runt hela Menorca om man vill! På sina ställen är det inte så här brett utan det är mer en liten stig, men allt som oftast är det så här. Cami di cavalles heter stigen så fint ( Hästarnas stig ) och den användes förr till det militära. Nu är det en led som går ner till öns alla härliga stränder! 
Här har vi fint vatten kan jag lova. Havet var inte lika upprivet som igår och vi hade tur att solen sken på förmiddagen och sen när vi gick därifrån. Annars har vi haft en ganska så mulen dag, med lite lite regnstänk. Men skönt att få röra på kroppen lite med en promenad. Tur-retur runt 1 mil ungefär plus en mördarbrant backe med en massa trappor haha
Kan vi bara ta oss en minut och beundra den här miljön lite! Mallis kan slänga sig i väggen, Menorca är det nya paradiset på jorden! Jag förstår nu varför jag tycker att det är värt att åka 2 flyg hit, det är bland det finaste vatten jag har sett och naturen är oslagbar här. 
Jag skickar lite värme till er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress