26 september 2018

Cala Galdana

Menorca

 
 
 
 
God morgon från Cala Galdana! 
Ännu en dag från paradiset på jorden. Det flaggades för helmulet igår och blåst men vi fick till några timmars sol och bad trots allt och typ den finaste dagen hittills! En dag med läsning, bad, sol och god mat, behöver man mer sen? Jag tror inte det. 
Här har ni vår hästskoformade bukt som vi bor vid, Cala Galdana. Den ligger perfekt insmetad emellan andra fina stränder och vi har plan på att någon av dagarna ta en till hike mot någon av dessa stränder. Motion, kolla på den vackra naturen och sen bad och sol! En till som är som en sol: Kolla in min söta syster, hur glad ser hon inte ut att vara där i vattnet? 
Restaurangen vi gillar mest att vara på här är den ni ser på översta bilden. Man sitter längs med kanten till vattnet och ser ner på det här turkosa vattnet. Jag är egentligen ingen vidare duktig restaurang-människa och äter hellre mat typ på stranden eller som picknik någonstans, men här gillar jag att sitta. 
 
Planen för dagen är väl typ densamma! Vi vill paddla kajak någon dag och testa på det, vi får se när vi gör det. Jag hörde att vi hade frost hemma i Sverige? Jag skickar över lite värme och sol till er där ute!
Jessica

Wow vilket vatten!! Paradis... ja, det ser det ut som. Tackar för värmen men känner den inte;)

Svar: Helt galet att det finns såna här platser! 😍 Haha nja, det blåste åt fel håll idag, det blev svårt att skicka värmen hemåt 😂
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress