2 september 2018

5 fakta

allmänt

 
I brist på att orka ord-bajsa så får ni här 5 ganska så random och inte så viktiga fakta om mig! Söndagmornar brukar vara hemskt oinspirerande och hjärnan är inte direkt påkopplad innan kaffet börjar kicka in haha
So here we go:
  1. Jag älskar fanta. Jag kommer i perioder med vad jag gillar allra mest. För några år sen så var det sprite! Nu kan jag typ köpa fanta att ha som godis om jag är sugen på något men inte bör käka något. 
  2. Jag skaffade tinder här i veckan när jag insåg att alla runt omkring mig går vidare haha Jag kan säga att det gick fort att swipa förbi alla runt min radie. Jag är sjukt picky och är egentligen inte någon som är särskilt förtjust i nätdejting. Jag gillar ju ögon allra mest på killar och eftersom de flesta på Tinder antingen har täckt för sitt ansikte med en mobil eller ett par solglasögon så blir det extra svårt för mig! Plus att det skrämmer mig något kopiöst att vara där ute och säga "hej här är jag!"Jag är en gammal romantiker som tror att jag kommer träffa någon på typ en promenad haha
  3. Min absoluta favorit-låt genom tiderna kommer alltid att vara Hallelujah- Jeff Buckley. Den har varit med mig igenom hela gymnasiet, när mina mor-far-föräldrar gick bort och dom gånger när jag behöver lite extra styrka när det kommer sjukdomar i min närhet. Musik är så himla viktigt för mig, men det kanske ni redan hade listat ut.
  4. Ni vet uttrycket "ett minne som en guldfisk?". Att man har taskigt minne? En guldfisk kommer ihåg saker i 10 sek fram tills att dom glömmer saken. Nu har man kommit fram till att det bara är någon sekund UNDER 10 sek som vi människor kommer ihåg saker som vi funderar på. Hur GALET är inte det? Vi får så mycket intryck i hjärnan nuförtiden att vi glömmer fortare än en guldfisk. 
  5. Mina absolut favoritfilmer genom tiderna är inte Titanic och andra "tjej-filmer" utan: Harry Potter, Sagan om Ringen/Hobbit, King Arthur, Troya och Da Vinci-koden. Åh, jag älskar en bra historisk film! Det alla har gemensamt är också bra jävla musik. Howard Shore och Hans Zimmer är två personer jag är rädd för som ska gå bort. Då får jag inte en magisk musik längre! Men filmerna är klassiska och fantastiska.
Nu kör vi igång den här söndagen. Jag har ett skönt pass på jobbet idag så innan jag vet ordet av så är den här jobbhelgen över!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress