Så var man hemma då! 12 timmar från dörr till dörr och nu sitter jag i mitt kära lilla hem och känner... melankoli? Det är alltid konstigt att komma hem tycker jag. Från att ha det varmt, ha sällskap av syrran hela tiden och ha närheten till hav och natur. Till att komma hem till ett halvhärligt Sverige haha
Flygdagen igår gick väl fint förutom lite krångel med att ta sig till en heeeelt annan terminal på El Prat. Herregud, jag visste att den var stor, men inte att man var tvungen att ta sitt pick och pack och ta en jäkla BUSS för att åka till andra sidan. Vi såg något stort fotbollslag också i röda kläder som traskade till sin stora buss. Folk tog selfies och hade sig. Jag som är noll intresserad av fotboll märkte inte ens att vi gick in i deras lag när dom gick haha Annars gick allt bra! 
Men det känns onödigt att komma hem faktiskt. Ja visst, det är alltid skönt att ha sin egen säng och rutiter och yada yada yada, men inget slår att få ha havet ett stenkast iväg och att få läsa en bra bok i solen. Eller att ligga här i vattnet som på bilden. 
En sak jag faktiskt har känt mig riktigt taggad på är att komma tillbaka till träningsrutiner! Komma igång igen och lyfta lite vikter igen och jag är (tro det eller ej) taggad på att komma igång med löpningen. Jag behöver det här för att få min kropp back on track igen, både fysiskt och psykiskt. 
Den här semestern har varit ALLT som jag har vela ha: Inget smink, inte ens borstat håret, ätit en massa melon med lufttorkad skinka, läst böcker, skrattat och varit på upptäcksfärder. Men nu är det back in business som gäller för jag har egentligen jobbhelg just nu och ska åka till jobbet om bara någon timme!