Vi kör hårt ut med en Halloween-look som jag blir himla nöjd med faktiskt! Sminkningen med mycket lila toner, mycket rött och lite känslan av blåmärke, typ. Det absolut svårast med den här var 1) det var första gången jag använde mig av flytande latex och jag visste inte riiiktigt hur den skulle reagera och 2) trä igenom snörena genom den "trasiga munnen" utan att förstöra hela ytan helt och hållet. 
Det jag använde mig av i den här looken var scenblod, en mörkröd ansiktsfärg, flytande latex, toalettpapper, bomull, brun grov tråd ( fanns här hemma efter min vän Annas babyshower förra året, blev PERFEKT att använda till det här haha) och svart ansiktsfärg för att fixa grunden inne i den trasiga delen av munnen. 
Den här looken var extra rolig att göra då jag fick vara kreativ med sminkprodukter som jag annars inte brukar använda mig av (vem använder röd eyeliner liksom?) och sminkningen i sig blev jag himla förvånad över att jag kunde göra. Det var efter den här looken som jag insåg att temat för den här veckan blir Walking Dead-ish.
Det roligaste med att ha gjort dom här sminkningarna som jag ska visa upp under veckan är att det har varit SÅ kul att få leka med smink, förvränga mitt utseende till något som jag inte är vad vid och få vara kreativ en stund. Lyssna på bra musik medans och kolla vad som finns i min sminklåda som kan hjälpa mig med det som jag har tänkt mig. Jag köpte 3 produkter(egentligen 4 produkter, men jag blev så galen på den att jag slände den, men den looken kommer senare i veckan!) från www.partykungen.se (och Coolstuff.se )men resten fanns här hemma, det gäller bara att vara lite kreativ i sitt tänkande! Jag behöver kreativitet i mitt liv för att få ihop alla pusselbitar och eftersom jag inte direkt har valt ett kreativt yrke just nu så får jag vara det desto mer på fritiden istället. 
Men häng med mig på Halloween-veckan här på bloggen, välkomna till en blodig vecka! ( Det där lät kanske konstigt...?)
 
Lite kul fakta: När jag gjorde den här sminkningen så hann det ringa på dörren 1 gång, ringa på telefonen 2 gånger och jag hann nysa 2 gånger. Kan väl säga som så här: Man öppnar inte dörren i en sån här sminkning och det blev extra svårt att svara i telefonen också! Vanligtvis ringer det aldrig på dörren och jag är inte direkt stressad över att folk vill nå mig stup i kvarten på telefonen heller! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress