Jag trodde att frosten i fredags skulle vara det närmsta snö vi kom på några veckor, men OJ vad fel jag hade! Det snöade och blåste något enormt igår när jag gick hem från jobbet och det höll i sig hela kvällen. Nu är jag ju en av dom där konstiga som tycker att det är lite mysigt att trycka ner sig i soffan, under några lager med täcken, och se ut på snöflingor som blåser förbi. Jag har verkligen gillat det här årets olika årstider! En väldigt fin och härlig vår, en UNDERBAR sommar, en solig och vacker höst och jag hoppas på en kall och snöig vinter. Det är något magiskt med en rejäl vinter ändå. 
Jag har fått reda på hur jag ska jobba under jul/nyårsdagarna och såg att julafton blir en ledig och härlig dag för mig. Jag kan knappt komma ihåg sist jag kunde vakna upp hemma hos mina föräldrar på julaftonsmorgonen och sitta framför brasan med en god frukost! Det är så många år som jag har jobbat just julafton att det har blivit min nya rutin. Men i år, då jäklar ska jag få njuta av självaste julafton! Jag slutar till och med "tidigt" ( kl 18 är tidigt i min värld) dagen innan så jag kan till och med vara med och klä julgranen. Tänk att jag kommer får vara en del av min familjs jultraditioner det här året!
 
Annars är dom som sagt jobbhelg för mig just nu. Känns helt OK! Jag börjar inte förrän kl 15 idag så jag har lite tid att fixa och dona här hemma. Laga lite mat och städa undan lite. Det är så skönt att få sånt gjort en sån här förmiddag så slipper jag känna att allt sånt tråkigt måste gå till en ledig dag, som imorgon. Den här veckan har gått SÅ fort tycker jag! Allt planerande för Linas Babyshower har tagit upp all ledig tid och däremellan har jag varvat jobb med träning + ridning. Imorgon börjar jag min Halloween-vecka här förresten. Jag vette tusan om det egentligen är "fel" vecka att göra det på eftersom det känns som att alla har haft sina halloween-fester den här helgen? Men jag tänkte att höstlovet för alla kids är nästa vecka och jag har 5 looks så vi kör en
Måndag-fredag- vecka med Halloween-tema tycker jag! 
 
Men ha en härlig söndag nu kära ni, ta hand om er!
Angelica Wåhlin

Wow, vilka otroligt vackra bilder!

Svar: Tack Angelica, jag blev himla nöjd med dom själv! :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress