16 oktober 2018

Turquoise water

allmänt

 
 
Det är fasen jobbigt att flytta. Nu är det inte jag som flyttar direkt så jag vet att det inte är jobbigt för mig. Men att kuta runt i trappor med diverse möbler/kartonger är verkligen inte roligt haha Nu har min kära syster turen att flytten bara går över gården vi bor på så det är i praktiken enkelt att flytta den här gången. Själv väntar jag ut mina dinosarier(fantastiska sådana!) till grannar, jag gillar min trappuppgång, med den utsikt vi har och det är lugnt och skönt här. Hittar jag nte en bostadsrätt innan, som jag också vinner budgivningen på, så väntar jag ut mina grannar. Det vore ju härligt att ha en balkong tills nästa vår, men det känns lite väl kort om tid. 
God morgon förresten! En något trött och hungrig tjej här. Jag vaknade i natt av JORDENS hunger och ont i huvudet (pga hunger) så jag satt med mitt trötta huvud och käkade knäckebröd för att kunna fortsätta sova. Jag gillar egentligen inte att äta mitt i natten men för att lugna min kropp ibland så behövs det. Jag sprang på löpbandet igår ( 1 x 1 min-intervaller x 30 min) och körde lite benövningar och en massa stretch och min ämnesomsättning drar verkligen igång när på 100 knyck efteråt. Sen 2 timmar med spring i trappor med tunga grejer gjorde att jag låg back i energi, därav latenight-snack. Är någon här likadan? 
Jag längtar tills den här månaden är över, till och med lite in i november. Det har varit en fullt-ös-medvetslös-månad, och för mig som är introvert och "lagom" kan det vara lite av en struggle att komma i fatt ibland. Att ha en kalender med en massa ( roliga dock) uppbokade dagar är stressigt i min själ, även om det alltid är roliga grejer, jag gillar att ha ett tomt schema som jag sen kan fylla med roligheter när dagen kommer! December och allt julmys kan inte komma mer lagom tycker jag haha 
 
Ha en fin tisdag nu kära ni, jag är i STORT behöv av en kopp kaffe nu.
Jessica Högberg

Köp en flaska tipex och fyll i dag för dag;)

Svar: Haha tipex fungerar för det mesta! :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress