Igår vad dagen med stort D: Babyshower för min/vår älskade Lina! Det blev en något hektisk dag ( upp vid 5 på morgonen, jobba hela dagen och sen åka till Västerås för att sen komma hem vid 22) men jag kan säga med största tryck i min "röst" här att det var värt varenda sekund. Tycker ni att det blir för mycket kärlek här idag, titta förbi i såna fall, för här kommer den största kärleksförklaringen och mina innersta känslor för mina 2 bästa vänner i livet.
Jag älskar min "klick" av tjejer i mitt liv. Jag har några guldklimpar som gör mitt liv så mycket roligare och jag älskar dom över hela mitt liv. Det finns inget jag inte skulle göra för dom här tjejerna! Att vi nu börjar komma in i en ny fas i livet, med allt vad det innebär, är både läskigt och otroligt spännande på samma gång. Jag vet att vi 3 kommer att bli gamla ihop. 3 HELT olika tjejer, på alla sätt och vis, men vi ser på varandra på något vis som jag inte kan sätta ord på. Vi känner varandra helt enkelt, utan och innan.
Jag är så himla stolt över min vänner Hawal och Lina. Vi ses kanske inte så ofta som vi gjorde förut, men vi vet var vi har varandra. Deras val som dom gör i sina liv gör mig så stolt. Jag känner mig som en mamma som fylls av kärlek när det går bra för dom. Jag mår dåligt i varenda cell när dom mår dåligt. Jag skrattar åt dom, med dom, åt höger och till vänster. Vi kan prata om allvarliga saker, politik, töntiga saker som hänt på sistone och skrattar oändligt mycket. Dom är min innersta cirkel i livet. Vi är så lika varandra, men så olika ändå. Jag är så stolt över att känna dom, att kalla dom min vänner. 
Nu har vi börjat en ny fas i livet som sagt. Det ska bli så oerhört spännande att se hur livet blir för oss alla. Jag känner i hela mitt väsen att jag är i en utveckling just nu. Att livet jag har haft inte är det liv som jag kommer att ha inom en viss framtid. Det är bara en känsla i mig, men den är så stark. Det är förändring i luften. 
Det här lilla barnet kommer bli så älskat av så många personer. Tänk vad lite den vet om nu, men vilken kärleksfull värld den kommer att komma till. Tant Camilla och Tant Hawal kommer ställa upp i alla väder och visa den här lilla krabaten allt bus i denna värld och allt viktigt som finns att lära sig.
Du är redan älskad, bara genom att vi älskar din mamma så som vi gör. Villkorslöst.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress