God morgon god morgon! 
Den första kvällen som vi var på Menorca så satt vi på våra klippor och käkade pizza medals solen gick ned. Bättre restaurang får man väl leta efter tycker jag! Utomhus-mat är den bästa maten. Det är så vackert med alla båtar runt omkring en och hur man får se färgerna reflekteras i havet och på himlen. Mer såna här platser åt folket! 
Annars då? Jag hade en skön förmiddag igår med min 4:e halloween-sminkning och det tog sina timmar att få till. Sen var det till att kolla upp öron/näsa på sjukhuset och det såg inte så jätteljust ut för mig. Jag blir skickad till Öron-Näsa-Hals-avdelningen i Västerås och ska nu alltså vänta på en remiss dit bara så att dom kan få kolla på det här. Mina trumhinnor gick tydligen inte ens att se enligt läkaren ( nu litar jag inte direkt på honom, fick ingen bra känsla + att jag faktiskt HAR krokiga örongångar sen födsel) och näsan är igentäppt av något så fint som heter polyper. Han sa att det behandlas med operation och sen sa han i princip Tack och Adjö. Chocken när jag kom hem var över den här världen! Jag behövde få läsa på lite om det (1177 är det enda stället jag googlar sjukdomar på) och sen få lugna ner mig lite, så jag tog en promenad och körde några intervaller. Tunga intervaller, men skönt med solsken. 
Så det var inte min bästa dag igår kan jag väl lugnt säga, även om jag är positiv till hela grejen med att bli skickad till någon som faktiskt VET vad öron/näsa handlar om. Som jag sa till min syster: På vårdcentralen här vet dom ingenting om mycket. Lite så känns det. 
 
Men nu är det en ny dag och jag ska alldeles strax till jobbet! Min hjärna är lite uppe i varv, men det blir inte bättre av att sitta ensam hemma i lägenheten och tjura för mig själv haha
Jag blev orimligt nöjd med halloween-sminkningen igår förresten! Jag tror att jag ska posta dom här under Halloween-veckan sen, eller vill ni ha inspo tidigare utifall att någon här faktiskt ska på halloween-fest? Hojta till i såna fall!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress