När jag gick till jobbet igår hade jag min kamera med mig, just in case. Titta här vad vackert vi hade det igår i stan! Jag älskar att jag har det här bara runt hörnet från min lägenhet. Det är bara några kvarter bort och sen kommer den här vackra platsen upp. Det är på snudden nu att löven har ramlat av och jag är himla glad över att jag har hunnit njuta av årets höst så pass mycket ändå. 
God morgon annars! Jag hade stor lust till att snooza vidare och slänga in mobilen i väggen när den ringde, men söndagen måste sättas igång och jag ska alldeles strax till jobbet och köra på. Thank God att det är ledig måndag för mig imorgon! Den här veckan har varit bra intensiv med allt målande i syrrans nya lägenhet och så jobb på det. Jag har en plan för en halloween-look som jag ska försöka mig på imorgon, men annars har jag inga planer alls. Jag behöver vila upp mig bara! 
Planen idag är väl att försöka mig på träning av något slag efter jobbet. Jag slutar vid den lyxiga tiden 16 så jag har lite tid att finna orken efter jobbet, och jag vill verkligen få till träningen nu igen. Hela mitt väsen mår så mycket bättre av rutiner! Så, trots att det tar emot just nu så ska jag packa en träningsväska så har jag inga undanflykter sen.
 
Ha en härlig söndag nu, det är så himla härligt med den här värmen vi har fått i helgen! Det är NÄSTAN så att jag njuter och är glad för er skull, ni som är lediga haha
Jessica Högberg

Men det är helt galet underbart ute nu. Kom till jobbet igår och hade station ute!! i oktober?? !! (julgran, höstlöv och uteservering, vilken kombo=)

Svar: Haha ja det var mig en härlig kombo! :D Så himla skönt!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress