21 oktober 2018

Söndagsplaner

allmänt

 
 
Konstigt det här med att det ena dagen är typ vår i luften och allt känns hoppfullt och härligt, som igår, medans det idag är rått som fan och regnet hänger i luften. Jag ångrade mitt val av promenad på förmiddagen så fort jag kom ut. Min kropp behövde få sparkas igång lite efter en heldag med tunga lyft igår och mycket spring i trappor och på gården! Det gick över förväntan bra igår tycker jag. 5 rejäla möbler som jag och pappa tog och sen en massa kartonger, lite städ och vi hann till och med få upp relativt mycket saker i nya lägenheten och få det lite mysigt. Jag är vanligtvis inte en person som går och blir avundsjuk på andra, men nu är jag det och skrattar åt mig själv lite! Det vore så himla härligt med en lägenhet med balkong och sovrum. Tänk att få mysa till ett sovrum och inte bara sova i samma rum som jag ser på tv! Men jag har hopp om att det löser sig, just nu vill jag inte se på en flyttkartong på länge haha
 
Skön söndag annars. Jag drömde något konstigt idag innan jag rullade ur mig själv ur sängen. Jag drömde att jag satt i ett klassrum med riktiga storsatsande elever och vi skulle ha prov på något marknadsförings-grej. Gud vet vad, eftersom jag inte överhuvudtaget hade pluggat till det och fick framför mig 4 olika kompendium med det som vi skulle ha prov på och jag kunde inte ens hitta raden där jag skulle skriva mitt namn haha En sån hemsk känsla! Det känns lite som universums sätt att säga till mig att inte snooza när jag ändå borde ha gått upp för länge sen..
Annars har jag som sagt gått en kall promenad ( ska man se det positiva i det så blir ju promenaden mycket effektivare när det är svinkallt, man måste gå så fort för att inte frysa till is!), fixat lite pasta med paprikapesto och ska alldeles strax ta mig iväg till stallet. Hemskt nog så ska vi rida ut i skogen idag och jag 1) hatar det pga att jag har ett kaos-tänk och ser ALLA farligheter med att rida ut med ridskolehästar och 2) Jag har precis blivit varm och gosig igen och ska nu alltså ut igen. Jag ber en liten tyst bön att dom har ångrat sig med schemat och låter oss vara inomhus istället. 
Håll tummarna för att hästarna är lika kyliga som oss och inte vill bralla runt så mycket. Hellre trötta hästar än hästar som ser faror i varenda liten barrbuske. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress