Hej hej måndag! Helt galet att vi går in i sista veckan på oktober. Det är ändå en månad som jag är relativt glad över att lämna, den har varit bra intensiv ändå med all renovering och flytt för syrrans räkning. Men nu är vi så gott som klara, det är bara slutstädning kvar! 
Den här veckan bjuder inte på så jättemycket roligt förutom privatlektion i dressyr på fredag kväll. Det ska bli himla roligt! Lite läskigt också eftersom det bara är jag och Jessica som ska ha lektionen vilket gör att man får alla ögon på sig och "måste" leverera! Men det ska bli hemskt kul. Apropå ridning så överlevde jag gårdagen på hästryggen ute i skogen. Jag fick stallets snällaste herre, Taizon. En nordsvensk som är snällaste hästen jag har mött. En riktigt gentleman! Vi fick till och med ta en rejäl galopp som bara swishade förbi, vilket faktiskt kändes härligt och befriande. Lite Emil i Lönneberga-känsla över det hela, jag och min lilla nordsvensk.
 
Här har ni förresten 4 bilder som jag, av något anledning, inte var så himla nöjda med när dom togs. Den sista ser ni ju att solen försvann illa kvickt, då min header är från samma stund, bara några sekunder tidigare. Den första bilden gillar jag ändå på något vis. Jag gillar speglingen i vattnet, det ser nästan ut lite som en akvarellmålning? 
Hur som helst! Det är en ny vecka och jag taggar inför Halloween-vecka nästa vecka då jag kan få visa upp vad jag har pysslat med här hemma lite då och då. Jag kan säga så här: Det är inga små söta sminkningar där jag ser ut som en älva eller Cheerleader haha Men Måndag nästa vecka sätter vi igång tycker jag!
Jessica Högberg

Det är jättefina bilder
Så olika man kan tycka, oktober har varit fantastisk med all "ickekyla" ;)

Svar: Ja oh ja, det håller jag med om! Den har varit fantastisk på det viset, lite hektisk bara haha 😂😉
Camilla Norman

Angelica Wåhlin

Vilka mysiga bilder!

Svar: Tack Angelica, vad snällt! :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress