Jag tänkte visa lite telefonbilder från resan förra veckan, jag gillar själv när det är lite "in-the-moment"-bilder som inte är så fixade. Först ut är en undervattenbild som jag fick till som jag är SÅ nöjd med. Herregud, för att ha en mobil som ej är vattentät och jag fick sticka ner halva mobilen med kameran nedåt i en vattentät förpackning så vart det riktigt bra ändå! Nästa gång ska jag ha en vattentät kamera att ta med ner i havet.
 
 
 
En av kvällarna tog vi oss i kragen och käkade på restaurang faktiskt. Vi är mer av lunchbesök på restaurang och ingen av oss är särskilt glada i att springa och käka sån mat 2/dag. Men det här hade vi sett fram emot sen sist vi var här: Grillad lax med potatis av någon sort och sen en kanna med sangria. Just Sangrian är väl den vi såg allra mest fram emot, den har något alldeles särskilt med sig som gör att den är SÅ god! Laxen är också utöver det vanliga kan jag säga er. NOTE: En lagom potion också. Det är anledningen till att jag egentligen inte är så överförtjust i att käka på restauranger, det är för mycket mat oftast. Här har ni en Camilla-potion när den är som bäst!
 
Jag körde på min röda bikini en dag också. Den är så himla snygg! Jag behöver köpa hem överdelen i en större storlek då den liksom glider uppåt hela tiden och helt plötsligt flashar allt som finns att visa. Konstigt eftersom det är samma storlek och modell som min svarta, som sitter som en smäck. NLY Swimwear för er som är sugna på den! 
 
 
Oändligt mycket läsande den där veckan. Jag åkte dit med en ganska så tung Jane Austen-bok ( tung som i att språket var svårare att läsa) och hann läsa ut en som jag hade köpt ( Strandcaféet av Lucy Diamond) och sen hann jag börja på den här med en författare som jag inte tidigare har hört talas om. Den är lite jobbig i början då det är lite sjukdomar som ligger mig nära, men den är mysig och lågmäld och jag ser fram emot att läsa nu i veckan när jag får tid!
 
 
Kan vi bara prata en kort stund om det här pizzastället? Vi har hittat en restaurang som gör takeaway-pizza och vi satt här 2 gånger under den här veckan. Att käka mat på en klippa måste höra till Top 10 av saker jag gillar allra mest! Det är så otroligt vilsamt att se solen gå ner och havet ändrar sina färger efter det.
 
 
Flygning hemåt. Här över någonstans strax utanför Stockholm tror jag. Här har vi haft en 3 timmar till läsning och mellanmål och jag började känna att jag inte alls var sugen på att åka hem haha Det är ju alltid härligt att komma hem till min lägenhet och att få träffa familj och vänner igen, men jag är klar med att frysa och känna att huden krackilerar!
 
 
Bad-bruden nr 1! Det som var så härligt med den här veckan var att det var så pass varmt i luften att man ville bada, men inte så pass att man BEHÖVDE bada, om ni förstår skillnaden? Många gånger känns det som att man badar för att komma undan sol och värme, men den här veckan så var det lagom varmt för mig. Sen när man väl hoppade i så var det runt 27 grader i vattnet så det var inte ens jobbigt att slänga sig i! 
Min syster såg en bläckfisk här under sista dagen, gissa om jag blev nojig att flyta runt här som en liten livboj? Jag hatar att erkänna det men jag blir nojig när naturen anfaller, men inte så pass att jag skulle sluta att bada haha
 
Det här är anledningen till att jobba: Att kunna resa och upptäcka världen! Jag är alltid mega-nervös innan och tänker alltid VARFÖR GÖR JAG SÅNT HÄR, men sen finner jag svaret ganska så på en gång: Det är fantastiskt att ha semester utomlands då och då. Nu tar det förmodligen en bra stund innan nästa resa. Höst/vinter är uppbokat så gott som nu, kanske att det blir en kortis någonstans till våren annars får vi satsa på sommaren 2019! Tack Menorca för all ny energi jag har fått lagra.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress