Ni vet när man har en finne rakt i ansiktet och vill täcka den med den den fetaste concealern som finns i världen? Jag har svaret här: Gör en sån här sminkning! Ingen finne eller allmän skavank i världen tar sig igenom det här haha Tänk vad man kan göra med lite havregryn förresten(glutenfria sådana, ve och fasa, i dagens sociala medier-värld vågar man väl inte ha något annat??) . Jag såg en på Youtube som arbeta med havregryn i en look och jag kände att jag ändå skulle behöva slänga mitt här hemma då jag nästan aldrig bakar, så varför inte använda det i en Halloween-look? Det blev den där avskalade looken som jag var ute efter tycker jag. Inte avskalad som i "less is more" utan som i att huden har tappats på ena sidan ansiktet och dragits över mot den "friska"sidan. Det var extra svårt att göra det här då det flög havregryn fanimig överallt och när jag var klar med allt så kom det in ett regnväder på eftermiddagen så det fanns NOLL ljus här hemma, därav väldigt mörka bilder. Men dom blev lite moody ändå tycker jag! 
 
Min dag igår var HUR skön som helst. Dels var det kul att kicka igång den här veckan tillsammans med er. Men jag hann med att tvätta kläder, storstäda här hemma, laga lite mat och åka och kolla på blommor med syrran. Så himla skön start på en ny vecka! Nu slipper jag tänka på sånt där tjafs nu när jag ska jobba några dagar fram till helgen och kan bara göra sånt som är roligt på min lediga helg. Jag ska på barnkalas och KANSKE en sväng till Västerås också, men det får vi se. 
Men ni kickar vi igång den här regniga tisdagen med look nr 2: En räddare i nöden när man behöver täcka en finne eller två!
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress