Woho! Ledig 3-dagarshelg. Som den här helgen är välkommen med öppna stora armar! 
Jag har haft en härlig förmiddag med lite sovmorgon, pappsen över på en liten ( bokstavligt talat, eftersom jag redan hade hällt upp till mig) kaffe, fix med tv-avtal ( Lisa på Telia, läser du det här: Jag är nu kund hos er också haha), tvätt, hängt på systemet, ätit kinamats-lunch med pappa, fixa mig själv ( gillar det här krulliga håret!) och snart ska jag städa av lägenheten lite innan vi åker till Västerås, jag, syrran och pappa. Hur mycket kan man hinna med på bara några timmar egentligen? Medans man andra dagar knappt hunnit ta av sig pyamasen innan klockan slår 12. Vi ska hur som helst åka och kolla in möbler i Västerås och så har jag och min kära far lite saker att titta på också när vi ändå är inne i stan. Jag är ju bra sugen på en bättre kamera än den älskade Sony DSC som jag har idag. Den är guld värd och jag älskar den, men jag är i en utvecklingsfas med mitt kamera-användande och där hänger den inte riktigt med i min utveckling. Så jag ska pilla och känna lite på vad jag känner passar mig just idag. 
 
Men nu har jag 45 min på mig att städa lite snabbt och hämta upp resterande tvätt innan det bär av till storstaden Västerås! Jag älskar att Sala ligger så nära Uppsala, Stockholm och Västerås. Jag får lugnet i en småstad men närheten till allt som storstäder har att erbjuda. Win win liksom. 
Glad fredag på er där ute, hoppas verkligen att ni får en fin sådan! 
 
Telia Sverige

Jag läser - och är mycket nöjd med att du tagit ditt förnuft till fånga gällande tv-frågan ;) Ha en trevlig långhelg! /Lisa, Telia Kundservice

Svar: Haha ja eller hur, helt klart rätt val det där! 😉
Tack detsamma Lisa, ha det underbart nu!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress