13 oktober 2018

Last days of autumn

allmänt

 
God morgon från ett grått och tråkigt Sala! Egentligen är det väl inte så konstigt då färgerna där ute börjar frysa till is under nätterna och att vi börjar närma oss november med stormsteg. Jag glömmer bort ibland att vi inte är inne i september längre utan att vi faktiskt är snart inne på årets (enligt mig) tråkigaste månad! Det är tur att december är runt hörnet för det är istället årets härligaste månad haha
Jag ställde klockan på tidigare än tänkt idag för att jag var sugen igår på att fota lite innan jobbet. Men jag kunde bara inte förstå 1) vilken dag det var och 2) VARFÖR ställde jag klockan på 7.30? Så jag har snoozat sönder den där foto-tiden, men det är nog lika bra, det ser bra tråkigt ut ute. 
Jag hittade mina bilder från i vintras från en superkall, men snöig dag, och jag blev himla sugen på att ställa mig ute och fota snöflingorna igen som dalade ner. Jag hoppas verkligen att vintern blir en vit och härlig sådan! Jag funderar på att hitta på något under året som är kvar. Mina fotograferings-fingrar kliar igen och nog för att Sala är vackert och allt det där så finns det inte så mycket kvar att få inspiration ifrån. Det vore kul med en övernattning någonstans, men vi får se. Hösten/vintern som är kvar är relativt fullbokad redan med diverse flyttar, spa-dag på Sätrabrunn ( ska bara boka det först), extra ridlektion(-er) och hela decembermyset som är.
 
Jag hoppas att ni mår bra där ute? Det är ju ändå lördag idag och helg är ju aldrig så tokigt.  Har ni några roliga planer idag, någon utflykt inplanerad eller så? Kanske är Netflix and chill hela härliga dagen?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress