Bara jag som hade problem med att sova i natt pga att det blåste så mycket ute? Jag har en hängande gatulampa precis utanför mitt fönster in till där jag sover och det svajade bra fint där ute. Planen var att gå upp tidigt för att kunna bli trött tidigt ikväll men jag vette tusan, jag somnade om i soffan efter frukosten och snoozade runt 40 min kanske. Tanken var god i alla fall! Det är svårt för mig att få in rutiner med sömn/kost vanligtvis och inte blir det lättare med det jobb jag har heller. När jag gick i skolan så var rutiner min bästa (nåja, efter Hawal haha) vän, men nu har jag tappat det helt och hållet. Jag funderar nästan på att ge mig själv mobilförbud från kl 20-20,30 för att komma ner i ett lugnare varv och ge kroppen en chans att bli trött. Youtube är rena fällan för en nattsuddare som mig! Eftersom jag just nu går och väntar på att få en remiss till specialistläkare för öron-näsa-hals i Västerås så sover jag förmodligen inte så djupt som jag kanske bör. Jag vaknar kanske 2-3 gånger i veckan med igentäppt näsa, öm i skallen och bihålor som inte är helt 100 % så jag antar att jag inte sover som jag bör, därav den enorma tröttheten då och då. Men det positiva är att det är väldigt mycket bättre än för någon månad sen! Så det går åt rätt håll, bara väldigt långsamt. Jag käkar mina vitaminer, tar mina promenader utomhus och jag äter mina grönsaker/frukter. Jag åt också en eller 5 skumtomtar igår också, mest för själens skull haha Men det ska bli skönt att få en tid någon gång så att jag kan få "operera" i min näsa igen. Jag föddes med väldigt trånga gångar och gjorde något som man då kallade för "en bränning" i näsan. Tror det hade något med polyperna att göra. Det luktade konstigt kommer jag ihåg, men dom brände inte. Men det vore skönt att kunna andas ordentligt igen och slippa känslan av fem kilo extra vikt uppe i pannan. Får tänka positivt med att det har varit värre, och att andra har det väldigt mycket värre med sina större problem. Mitt går ju oftast över efter några timmar, sen är jag pigg som en lärka resten av dagen! Startsträckan dit är bara väldigt seg haha
 
Jag myser runt här hemma annars. Igår hade jag tv-spels-kväll och körde MarioParty 2 tills ögonen trillade ur. Jag bakade knäckebröd. Lyssnade på en massa poddar och hade en dag inomhus helt enkelt. Det behövdes en sån dag efter en hel helg med stök och bök! 
Jag ska alldeles strax ta och fixa lite lunch och sen ta mig ut och gå lite. Få lite friskluft och solsken. Varje cell i min kropp saknar solen och jag blir typ sjuk bara genom att sitta inne för länge! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress