Hej du lediga tisdag! Jag har en hel del att ta tag i idag och känner mig något seg i kroppen ändå. Det är väl det här extrema trista och gråa lågtrycksvädret som spökar. Bara jag som brukar känna av i humör och ork när det är lågtryck? Anyways! Tro det eller ej, men jag ska faktiskt ta mig till gymmet nu på förmiddagen och springa lite och kanske testa på lite vikter, det är skämmigt länge sen jag var på gymmet. I och för sig har det blivit mer utomhussäsong vilket inte är så tokigt och lite sjukdomar följt av Menorca. Tiden rinner iväg ibland! Men idag ska jag testa mitt flås lite och se hur illa det har blivit haha
Sen är det måla lister som gäller. Vi har gjort grundfärg i alla rum och nu är det bara det stora rummet kvar för syrrans lägenhet och sen hallen som bara har några få ytor att fixa. Jag ska ta mig en kopp kaffe, en podd och hänga lite där och måla! Sen "måste" jag hitta på en 5:e halloween-look. Jag vill åt 5 st för veckans arbetsdagar och jag har just nu 4 st som jag är riktigt nöjda med! Are you excited, I´m excited! Sen har jag planerat att fixa min vattenrör som har varit tråkiga ett tag och laga tacogratäng. Jag blev så sugen på det här om dagen och det känns som ett perfekt laga-mat-väder idag! 
Så egentligen bör jag bara ta mig iväg nu och köra igång den här dagen. Önska mig lycka till med träningen, det var mig ett tag sen nu, det här kan gå hur som helst. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress