Lördag! Lediga härlig lördag. Jag firar med hår á la Carrie Bradshaw! Vi har haft familje-häng i syrrans nya lägenhet och tejpat lister som ska målas och flyttat lite kartonger med saker från hennes nuvarande lägenhet så det känns produktivt och skönt att vara igång med allt! Ja, i alla fall för mig som inte ska flytta. Jag HATADE att flytta och ser halvt om halvt fram emot det när det vankas min tur att byta upp mig haha Men nu vet ni vad jag har att göra på min lediga tid: Måla lister och åka på inrednings-shopping! Jag har sagt att jag kan börja med lister redan nu på tisdag då jag är ledig då, min kära syster har ett klassiskt 8-17 jobb så tiden är knapp för henne, men jag kan alltid fixa och dona!
 
Men om ett litet tag ska vi åka till Västerås och hälsa på släktingarna lite. Det har varit lite födelsedagar och vi har en flytt på min äldsta kusin på den sidan av släkten. Så är lägenhetsvisning och det ska bli SÅ kul att se hur hon bor! Jag älskar att se på andras lägenheter, trorts att jag blir avis på dom ibland. Det är himla roligt tycker jag att se hur andra löser sina boendesituationer och hur dom tänker med inredning och sånt. 
Har ni några härliga planer för resten av dagen eller har ni också hamnat lite i efter-sommar-depp och kurar ner er i sofforna där hemma och kollar på Netflix? Det känns som att många omkring mig har börjat att andas ut efter sommarens alla aktiviteter och insett att det verkligen är höst nu. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress