Ni får ursäkta Menorca-bild-bombningarna nu här och där. Men det är helt enkelt för vackert för att inte visas upp! Första och sista bilden är i princip tagna på samma punkt, fast mittemot varandra. Cala Galdana-bukten är så vacker med sina stupande berg, sitt turkosa hav och allt det gröna i naturen. Jag saknar det med hela mitt väsen, men det är väl inte mer än naturligt när man bara har varit hemma i 1 vecka. 
Söndag förresten! Inte så tokigt med söndag heller. Det vankas ridning för mig idag på eftermiddagen och det ser jag verkligen fram emot! Jag ska alldeles strax ta mig iväg och hämta ut ett paket och tänkte köpa hem lite godis också, det är ju ändå helg och det finns typ inget härligare än att äta lite godis efter att man har hängt i stallet och fått både endorfinkickar och en massa friskluft! 
Min dag igår var hur bra som helst. Vilken lägenhet min kusin har! Den är 41 kvadrat ren perfektion haha Nej men riktigt mysig och fräsch och med en underbar utsikt. Sen är det alltid härligt att hänga med släktingarna lite och prata om livet och allt därimellan! 
Men nu är det dags att ta tag i den här dagen också. Det kan bli kyligt att rida utomhus ( ridskolan jag rider på håller på att byta underlag så det är utomhusridning i alla väder just nu!) men det är en vacker söndag som det bjuds på idag. Ha en underbar söndag nu kära ni! 
Jessica

Superfina bilder, dom kan man visa ofta!

Svar: Tack tack! Vad skönt att höra haha
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress