En oldie but godie: En helt vanlig svart/vit ansiktsmålning! Jag funderade starkt på att "slänga" den här då mitt symetrisinne och "duktig flicka-syndromet" gör att den här inte passar in bland dom tidigare två lookerna och sen dom två som kommer efteråt. Men jag hade helt enkelt ingen lust att köpa på mig mer flytande latex eller scenblod och det var inget som jag hittade här i Sala heller. Jag är kanske ingen naturnisse och tänker på vår planet dagarna i ända ( försöker så gott som jag bara kan, med det som finns att göra) men det känns inte sjyst att beställa två små saker som ska färdas med transport och skräpa ner den här världen med ännu lite mer avgaser,( ska man besälla så kör jag alltid en rejäl besällning så att det kan vara värt det!) så jag tog av det som jag hade hemma: Nämligen svart/vit ansiktsfärg! En helt vanlig 2-dimensionell look. Det känns tråkig och intetsägande när man jämför med dom andra som är dramatiska och uttänkta, men jag vill inte bli en sån som måste göra saker perfekt och annars får det vara! Jag blev ändå nöjd med dom svart/vita bilderna i sig Vi kan väl säga så här: En sån här sminkning är ju i alla fall wearable, man skulle kunna gå på en fest och se ut så här utan att skrämma slag på alla man möter på väg till festen haha
Det här kan alla få till, bara man lägger lite energi på det! Det ni inte ser här på bilderna är en rejäl sotning med röda toner och om ni kollar riiiiiktigt ordentligt så har vi en svart lins i ena ögat. Dom var för jobbiga att ha i och mina ögon reagerade på dom så det fick bli i det ögat som blev sminkat, medans det andra fick vila! 
 
Ett STORT tack för alla fina och positiva kommentarer här på diverse sociala medier och i verkliga livet. Så himla roligt att ni också tycker att det är roligt när någon lägger energi på saker och ting! Jag har fått höra snälla saker från allmäna kunder till mig ( som råkat komma över det på FB eller Instagram) och det är så himla kul att få visa upp något som jag ändå har lagt ner mycket energi och tanke på! Nu ska jag bara sluta vara så hård mot mig själv om den här looken, den är inte så tokig ändå, bara inte så där "in-your-face" med blod och hemskheter haha ( I morgon är vi tillbaka till det "normala" igen, håll i hatten!)