16 oktober 2018

Turquoise water

allmänt

 
 
Det är fasen jobbigt att flytta. Nu är det inte jag som flyttar direkt så jag vet att det inte är jobbigt för mig. Men att kuta runt i trappor med diverse möbler/kartonger är verkligen inte roligt haha Nu har min kära syster turen att flytten bara går över gården vi bor på så det är i praktiken enkelt att flytta den här gången. Själv väntar jag ut mina dinosarier(fantastiska sådana!) till grannar, jag gillar min trappuppgång, med den utsikt vi har och det är lugnt och skönt här. Hittar jag nte en bostadsrätt innan, som jag också vinner budgivningen på, så väntar jag ut mina grannar. Det vore ju härligt att ha en balkong tills nästa vår, men det känns lite väl kort om tid. 
God morgon förresten! En något trött och hungrig tjej här. Jag vaknade i natt av JORDENS hunger och ont i huvudet (pga hunger) så jag satt med mitt trötta huvud och käkade knäckebröd för att kunna fortsätta sova. Jag gillar egentligen inte att äta mitt i natten men för att lugna min kropp ibland så behövs det. Jag sprang på löpbandet igår ( 1 x 1 min-intervaller x 30 min) och körde lite benövningar och en massa stretch och min ämnesomsättning drar verkligen igång när på 100 knyck efteråt. Sen 2 timmar med spring i trappor med tunga grejer gjorde att jag låg back i energi, därav latenight-snack. Är någon här likadan? 
Jag längtar tills den här månaden är över, till och med lite in i november. Det har varit en fullt-ös-medvetslös-månad, och för mig som är introvert och "lagom" kan det vara lite av en struggle att komma i fatt ibland. Att ha en kalender med en massa ( roliga dock) uppbokade dagar är stressigt i min själ, även om det alltid är roliga grejer, jag gillar att ha ett tomt schema som jag sen kan fylla med roligheter när dagen kommer! December och allt julmys kan inte komma mer lagom tycker jag haha 
 
Ha en fin tisdag nu kära ni, jag är i STORT behöv av en kopp kaffe nu.

15 oktober 2018

Rainbows

allmänt

 
 
 
Så var årets sista Halloween-look fixad! Det har varit SÅ kul att vara kreativ med det här och tänka utanför boxen med smink och diverse tillbehör. Annars så ska man ju vara så snygg som möjligt och låta sminket fixa fram ens bästa vinklar och vrår, men jag kan med handen på hjärtat säga att dom här 5 looksen är allt annat än snyggt haha Det blev inte särskilt dyrt heller då jag köpte en liten flaska med flytande latex, en röd palett med ansiktsfärg, lite scenblod och några penslar. Annars tog jag av det jag hade hemma! Jag hade kvar lite från förra årets ansiktsfärg som gick att använda i år igen, men annars har jag lekt med ögonskuggor, fransar och blod. Det ska bli himla kul att visa er här vad jag har pysslat med! Sa någon att jag hade för mycket fritid?
 
Idag är det ledig måndag för mig och jag har lyxat med någon timmes sovmorgon och sen suttit och varit kreativ som sagt. Jag jobbade ett 10-timmarspass igår ( 9-19 ) så jag var något trött och hoppade över gymmet igår och sköt fram det tills nu på eftermiddagen istället. Jag har precis fått i mig bananpankakor ( Hej 2016!) och ska alldeles strax ta mig iväg och träna lite. En skön måndag helt klart, jag älskar att ha ledig måndagar, det är världens bästa start på veckan. 
 
Hoppas att ni överlever måndagen nu, ta hand om er!
 
 
 
 
 
När jag gick till jobbet igår hade jag min kamera med mig, just in case. Titta här vad vackert vi hade det igår i stan! Jag älskar att jag har det här bara runt hörnet från min lägenhet. Det är bara några kvarter bort och sen kommer den här vackra platsen upp. Det är på snudden nu att löven har ramlat av och jag är himla glad över att jag har hunnit njuta av årets höst så pass mycket ändå. 
God morgon annars! Jag hade stor lust till att snooza vidare och slänga in mobilen i väggen när den ringde, men söndagen måste sättas igång och jag ska alldeles strax till jobbet och köra på. Thank God att det är ledig måndag för mig imorgon! Den här veckan har varit bra intensiv med allt målande i syrrans nya lägenhet och så jobb på det. Jag har en plan för en halloween-look som jag ska försöka mig på imorgon, men annars har jag inga planer alls. Jag behöver vila upp mig bara! 
Planen idag är väl att försöka mig på träning av något slag efter jobbet. Jag slutar vid den lyxiga tiden 16 så jag har lite tid att finna orken efter jobbet, och jag vill verkligen få till träningen nu igen. Hela mitt väsen mår så mycket bättre av rutiner! Så, trots att det tar emot just nu så ska jag packa en träningsväska så har jag inga undanflykter sen.
 
Ha en härlig söndag nu, det är så himla härligt med den här värmen vi har fått i helgen! Det är NÄSTAN så att jag njuter och är glad för er skull, ni som är lediga haha