Här om fredagen så tog jag mig ut och försökte lära känna en systemkamera som jag köpte för ett bra tag sen av en kompis. När jag köpte den så fattade jag NOLL om inställningarna då det var långt ifrån det jag var van vid, men nu i och med att jag ändå har intresserat mig för det ett tag, så var det lättare faktiskt. Jag försöker att inte göra det enkelt för mig och fota i auto utan att faktiskt försöka mig på att lära mig inställningarna.
Sagt och gjort! Jag var ute i nästan 2 timmar och försökte klura på vad det är jag gillar med den kameran och vad som jag känner att den saknar. Det är en Nikon D60 med ett standarobjektiv (skulle jag tro för den är inte särskilt härlig att jobba med haha). Det jag märker att jag MÅSTE ha på en kamera är en vridbar skärm så att jag ser vad det är jag fotar. I fredags kom jag upp i 97 bilder men jag blev nöjd med 8 st, det är dåliga odds haha Men det är roligt att testa en annan slags kamera och klämma och känna på om jag överhuvudtaget skulle vilja ha något liknande eller om min gamla hederliga kompaktkamera från SONY är det som är bra för mig idag. 
 
Annars då? Jag hade en intensiv men skön dag igår. Intensiv i och med att jag var social hela dagen, men skön då det bara var härliga människor och lugnt. Jag började dagen med några timmar hos en av mina grannar där jag fick se hennes lägenhet och jag fick med mig 2 fina krukväxter. Sen var det till att svida om till lite finkläder för det vankades 1-årskalas för älskade Lovis. Mina vänner Anna och Robins lilla flicka, sötare än socker. Vi lekte lite, fikade med tårta och härligheter och hade paketöppning. Livet som 1-åring känns bra härligt! Sen bar det av till mina föräldrar för middag och familjehäng. Det var länge sen som jag var hemma hos dom nu (över 1 månad sen) så det var mysigt! 
Idag är det ridning på schemat och jag har tänkt ta en liten promenad först för att piggna till lite. Risken finns att jag somnar om i soffan annars haha
Ta hand om er och hoppas att helgen har varit härlig hittills!
Angelica Wåhlin

Vilka häftiga bilder!

Svar: Tack så hemskt mycket Angelica! :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress