Vi har fått en ny sushirestaurang i Sala här för några veckor sen. Trots att jag bor bara några kvarter bort så var det ett tag sen som jag tog mig en sväng på stan, så jag har missat den här lilla happeningen! Om det var gott? OH JA! Om jag var hungrig as fuck? Jag var så låg på energi att jag blev tvungen att sätta mig haha
Jag hade nämligen sprungit på löpbandet med enbart en kopp kaffe som fika i kroppen så min energi var minst sagt på väg att bana ut. Men OJ vad bra intervallerna kändes, dom gjorde mig genomsvettig och andfåddet fick sig en käftsmäll. Det blev perfekt med sushi och ademamebönor med flingsalt till. Jag har faktiskt aldrig kommit över någon restaurang som cerverat dom här bönorna så jag var taggad till max för att testa det! Plus att testa den nya sushin, det är alltid lite spännande. Men det var SÅ gott! Jag trodde inte att jag var petig när det komme till sushi, men jag blir galen om riset inte är genomkokt och kladdigt till tusen, då vill jag bara ge upp och gå därifrån. Det blir ju så svårt att doppa sushibiten i wasabi-soyan haha Ett litet minus med den här omgången var den lilla biten uppe till vänster i lådan, vem dränker en bit med rostad lök? Håll i det nu: Men jag tycker att det är vedervärdigt med rostad lök haha Jag kommer lätt att köpa där igen! Till alla er som bor i Sala: Högst upp i Gallerian, till vänster om rulltrappan, där ligger Tizo Sushi!
 
Jag lyckades vända min dag igår i alla fall. Jag inser väl att det kanske lät lite väl irriterande här, för jag var faktiskt på relativt bra humör? Jag blir frustrerad med teknik bara haha Men jag hade en dag med städning här hemma, träning som sagt, tvättstugan vad bokad i några timmar, fixade lite matlådor och så sushikväll med Sex and the city och choklad till efterrätt. En mysig dag helt enkelt! Det känns som en bra uppladdning inför jobbhelg för mig. Jag börjar inte förrän 15 idag så det finns lite tid att ha det lite skönt här hemma ett tag. Jag tänkte ta mig ut och gå något, men alltså det ser inte härligt ut ute, den här veckan har verkligen varit mörk och tråkig! 
 
Ha en trevlig helg alla ni! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress