Tack tack TACK för hjälpen igår med min lilla insamling! Så himla roligt att se att det finns så fina personer där ute. Jag glömde förresten att säga att man kunde swisha vilken summa man ville, det fanns en fin liten box för VALFRI summa också, alltså då finns det ju ingen anledning eller bortförklaring i världen som kan få en att inte göra det här! 20 kr har alla råd med. Vi är i alla fall uppe i 1150 kr just nu och som jag sa igår så var jag glad bara vi kom upp över 300 haha Men vilken bra start ändå tycker jag, för att ha en blogg här på verkligen inte allt för många personer som läser och en HEMSK algorytm på FB och Instagram så hade jag inte tänkt mig att folk skulle se det här. Vill ni hjälpa mig att hjälpa våra hav, ge gärna ett litet bidrag! Som sagt, 20 kr är inte mycket för dig och mig, men om alla kunde tänka sig att ge det så kom vi en bra bit på vägen! 
 
God morgon annars! Jag har varit vaken i mer eller mindre 2 timmar nu (bara för att jag ska kunna somna supermegatidigt ikväll) och jag sitter med levande ljus och med en stor filt över mig och har precis ätit frukost. Det är ledig onsdag idag för mig och jag har väl egentligen ingenting planerat mer än att jag faktiskt ska ta mig upp till jobbet för att få mig en sväng med massage/naprapat. Vi har det som förmån på mitt jobb och idag är det min tur att få genomlida det! Jag har lite träningsvärk sen igårkväll då jag hade ridningen. Jag kom hem allldels för sent igår och var uppe i det blå efter lektionen! Det är för himla kul med ridning, ena gången kan ALLT klaffa och man känner att "nu-jäklar-utvecklas-jag" och sen i nästa stund så känner man sig bara fel där uppe på hästryggen. Men jag fick några Aha-moments vilket känns himla roligt! Plus att jag fortfarande är i det där stadiet i stallet att jag tycker att det är roligt att bara mocka eller sätta på hästarna sitt utomhustäcke och sen släppa ut dom i stallet. 
 
Men nu kör vi igång den här onsdagen tycker jag! Jag tänkte bjuda på fina sommarbilder denna gråa och trista höst/vinterdag. Skåne i mitt lilla hjärta, vad jag saknar dig!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress