Förvåningen när:
1) Vi är uppe i 2250 kr i min insamling för Världens Hav! HUR GALET ÄR INTE DET! 
Jag blev förvånad deluxe när vi kom över 1000 kr på bara någon dag. Jag visste att jag hade såna u n d e r b a r a nära och kära, men inte visste jag att ni ville engagera er tillsammans med mig! Nu spräcker vi 3000 kr-vallen tycker jag, sen är jag upp i ett mål jag aldrig någonsin trodde att vi skulle uppnå. Ni är bäst helt enkelt! 
2) Jag ställde klockan på 05.55 och tog mig till gymmet idag. DET mina kära vänner händer aldrig haha
Jag packade min gymväska med allt som jag behövde och la fram mina kläder så pass att det bara skulle vara att hoppa i dom och sticka iväg. Sagt och gjort! 30 min intervaller på löpbandet och det var faktiskt lika tungt som det brukar vara, fast att jag annars är en förmiddagstränare haha 
Nej men jag är lite trött på mig själv och mina fasoner. Jag äter långt ifrån så bra som jag vill äta och jag hoppar gärna över träningen och gosar ner mig i soffan istället. Allt har väl sin tid antar jag, men eftersom jag egentligen är ganska så lat av mig så måste jag puscha mig lite mer än vad jag vill! Jag är trött på att ha en kropp som känns tung och vätskefylld ( ni vet när man har fått i sig för mycket salter och man blåser upp som en ballong?), men framför allt är jag trött på mig själv som hittar ursäkter i allt!
Jag mådde fint i mig själv för något år sen då jag hade bra träningsrutiner och åt relativt bra, så jag vet hur jag ska göra för att ta mig dit. Mina bihålor börjar bli snällare mot mig också nu, så jag vaknar inte längre upp med en känsla av en fotboll intryckt i skallen haha Den är inte perfekt ännu, men jag kan inte heller skylla på bihålorna längre!
 
Nu: Frukost. Jag behöver energi och sen är det iväg till jobbet som gäller! Dom kommer hitta mig i ett hörn, sovandes, någonstans haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress