26 november 2018

När livet händer.

allmänt

 
Min helg har varit minst sagt upp och ner, på alla tänkbara sätt. Jag vet att det är drygt när någon säger A men inte B, men i det här fallet tänker jag göra så, mest för alla inblandades + mig själv skull. 
Det är en bearbetningsprocess som jag måste göra och som är viktig för mig så jag tänkte att en liten paus här och från andra sociala medier kan vara på sin plats, få lite tid att få tillbaka ron i kroppen och andningen igen. Jag är en grubblare och jag vet hur jag reagerar på saker och ting så jag tänker ge mig själv den här obestämda tiden till att grubbla klart och komma tillbaka med energi igen. Det är himla tur faktiskt för jag har en härlig vecka den här veckan! Jag ska alldeles strax åka iväg till Stockholm faktiskt med min kära mor då vi ska kolla lite på julmarknaden uppe i Gamla Stan och julskyltningen i vår vackra huvudstad. Hälsa på kvinnan jag har berättat om förut som bor nere på Österleden i Skåne som vi alltid hälsar på när vi är nere. Hon säljer sina grejer uppe i Gamla Stan också, så det ska bli kul att se henne igen! Jag har lite annat för mig också inplanerat, men jag börjar dagen idag, och ser hur veckan känns allt eftersom. Jag längtar tills på torsdag efter jobbet i alla fall, då ska jag på SPA med min syster. Soooooooom det behövs! (PS, det var visst nästa vecka, tror minsann att hjärnan spelade mig ett spratt, får hålla mig till tåls) 
 
Men nu: Mot Stockholm och jul-mys! 
Vi hörs när vi hörs. Ta hand om er så länge! Det är ingenting jättejobbigt som har hänt, det är bara jag som behöver tid som sagt. Det kanske bara är några dagar eller veckan ut som behövs, vill bara inte tvinga på mig något som kanske är onödigt. Tid för reflektion och gå vidare är grejer det! Göra roliga saker och umgås med härliga människor brukar vara en härlig grej! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress