Min lägenhet håller sakt men säkert på att förvandlas till en blomsterverkstad, sakta men säkert. Det är tur att två av mina blommor har lämnat denna värld och lämnat lite plats för resten av växterna! 
Här har ni min nya fina Förmakspalm från Plantagen. Jag älskar min kruka som den står i! Den är så där perfekt grå i tonen och helt enorm. Frågan är var jag ska ställa den när julgranen ska in hit... Riktigt så långt har jag inte tänkt haha 
Min andra växt är den här "living dead"-plantan som jag har varit och nosat på under 1 år ungefär. Ja, jag vet inte varför jag inte har köpt den tidigare, men nu är den i alla fall här! Tjusigt blev det här hemma tycker jag, lite växter kan få mys-hets-faktorn på 100 %.
 
Alltså jag är helt död. Jag kände av det lite igår redan medans jag skulle träna. Jag hade inget flås överhuvudtaget så jag klev av löpbandet för jag snubblade typ på mig själv hela tiden och sen försökte jag träna lite core-övningar ( minimalt med ansträngning, jag fick ju ändå ligga ner på en matta haha) men jag gav upp efter 30 min träning, det gick helt enkelt inte! 
Några saker som visar på att det är en förkylning på g: 1) Jag frös så otroligt igår när jag skulle sova så jag fick lov att ha min värmefilt igång för att somna. 2) Jag har ingen frukost-lust! Matlusten försvinner hos mig när det är något fel i kroppen. 3) Jag känner mig som sju svåra år! Det gör ont lite här och där i kroppen och vi ska inte ens prata om hur tjockt mitt huvud känns just nu! 
Det blir till att få en lugn dag idag, dricka mycket te, käka en massa bra saker och se till att mota bort det här. Det är inte konstigt att et börjar kännas något i kroppen, det är såååå många som är sjuka runt omkring mig, jag vet hur många som sa till mig igår att dom har legat hemma i x antal dagar ( till och med veckor) med jordens förkylning. So I´m embrassing this och ser fram emot en tid med lite trött kropp, vila och ingen träning över huvudtaget! Netflix, here I come.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress