22 november 2018

Let there be light

allmänt

 
 
 
 
Det finns ju inte direkt oändligheter till vad man kan göra en dag när man är krasslig, eller orkar göra för den delen heller. Jag har haft otroligt tur den här gången ( *peppar peppar*) att min förkylning inte verkar bli en sån där klassisk "ont-i-halsen-och-snorig"-förkylning utan mer helt slut i kroppen och ont i huden. 
Jag boostade mig själv hela dagen igår i alla fall med Kombucha från Humm, en massa citronvatten, soppa och glass ( bara för att det är så gott ). Jag tog en rejäl ingefära/citron-shot som jag gjorde en ny sats av här för någon vecka sen till frukosten igår och sen innan jag gick och la mig och nu till min kvarg med apelsin-frukost. Jag är säker på att sånt här boostar fin i kroppen och hjälper till att göra en frisk aningens lite fortare! Självklart kommer sjukdomar ändå, men dom kanske inte sitter kvar i 2 veckor och gör en helt däckad, i alla fall dom här vanliga feber/förkylnings-grejerna.
 
Det jag pysslade med igår var: Kolla på Vanderpump Rules och Sex and the city på tv:n. Inspirationsshoppa nya tavlor ( jag kan inte bestämma mig för om jag ska beställa hem nya posters från Desenio eller om jag ska göra egna av bilder jag själv har tagit). Jag kollade också en hel del på systemkameror och inser att det är en värld utöver denna. Det är HUR svårt som helst att bilda sig en uppfattning om kamerahus/objektiv bara genom att läsa om dom. Sen har jag nog plöjt igenom allt vad Youtube heter. Det är tur att Telenor gav mig 100 gig som kompensation här om veckan, det behövdes haha
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress