Visste ni att det fanns en dag som heter Singles Day? Eller att den var samma dag som Fars Dag? Tydligen visst i alla fall hela internet det för OJ vad mycket mejl om rabattkoder för diverse företag jag har fått haha Men glad Singles Day hörrni och till er pappor där ute: Hoppas att ni får en härlig dag! 
Jag tänkte som så att jag skulle ta och lista lite härliga saker med att vara singel
( eftersom jag inte är en pappa så kan jag inte sätta mig in i hur det skulle vara haha)
och det är många där ute som, tro det eller ej, inte gillar att vara singlar. Jag själv har skaffat mig ett singel-liv som är bekvämt och härligt och det är inte många gånger under ett år som jag verkligen önskar att jag vore i ett förhållande. Så hur har jag gjort för att komma dit? Eller snarare, vad tycker jag är extra härligt med att inte vara i ett förhållande? 
Vi kan väl alla komma överrens om att det är roligare att vara singel by choice än när man är ofrivilligt singel, men till alla er där ute som kanske nyss har hamnat i singelskapet, titta hit! 
 
1) Man får ha sin säng i fred. Många ogillar starkt att sova ensam, men enligt mig är det typ det bästa på denna jord: Att få ta sin plats i sin egen säng! 
2) Jag, som icke morgonmänniska, är väldigt glad över att inte behöva vara social och härlig tidigt på morgonen haha
3) Inga släktträffar på den andras sidas släkt! I mitt förra ( längre) förhållade så gillade jag i och för sig min pojkväns släkt och vi pratar mycket med varandra idag med, härligare farmor får man leta efter).
4) Det finns så många snygga människor där ute och som singel behöver man inte ha dåligt samvete för att man tittar in dom och kanske flörtar en sekund eller två!
5) Alla andra säger jämt tvärtemot mig här men: Jag gillar att den mat jag lagar är den mat som JAG gillar att laga. Jag äter lagad mat ( matlådor eller sallader spelar ingen roll) varje dag och jag får nästan alltid höra: Hur tusan orkar du göra det, det är ju Såå rtåkigt att laga mat till sig själv! Enkelt: Jag behöver också vällagad mat för att man kropp ska fungera som den ska. 
6) Jag kan kolla på dom filmer som jag vill här hemma. Ingen att ta hänsyn till!
7) Man behöver inte gå och ha dåligt samvete för att man inte träffar sina vänner eller familj lika mycket som när man var singel. Det där livspusslet ni vet! 
 
Vi stannar vid 7 punkter tycker jag, det finns säkert tusen saker till att lista upp! Men med dom här sagt så finns det väldigt många positiva och härliga saker med att ha en significant other. Jag drar "jag-är-i-ett-förhållade"-kortet här och där när killar är påflugna och inte tar ett Nej på ett särskilt bra sätt. Men jag tror att det är viktigt att ha ett härligt singelliv för att kunna ha ett härligare förhållade-liv sen! Att man har arbetat på sig själv och hittat vem man själv är mellan förhållandena. Förhållandet man har till sig själv kanske ändå är det som man bör prioritera först? 
Alla ni singlar där ute: Vad tycker ni är ALLRA härligaste med att vara just singel? Skriv gärna här nere i en kommentar, det kanske hjälper någon där ute som är ofrivilligt singel och kan behöva en push ut i singel-livet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress