Ganska så tidigt in i veckans sista arbetspass igår ( jag har jobbat 6 av 7 dagar nu..) så lovade jag mig själv: När jag kommer hem ska jag ha det största jävla vinglas jag kan hitta! haha 
Sagt och gjort. Jag är inte den som dricker mycket eller ofta, men jag kan gilla smaken av det ibland. Eftersom jag inte är den som dricker mig redlös ( jag har haft min primetime som yngre, men inte ens då var jag på långa vägar i samma anda som mina kära yngre kollegor som jag har idag haha) så kan jag njuta av smaken på ett annat sätt än om man har haft en snedfylla. Det är faktiskt över 1,5 år sen som jag blev riktigt snurrig! Men det kan också vara för att jag mådde bajs med mina utslag, kom hem runt halv 5 på morgonen och att den kombon inte var den bästa. Sidetrack! 
Men alltså det var så gott. Ett stort glas vitt vin, en skål med chips + mina all time favorite godisnappar och Mysteriet på Greveholm som jag slötittade på. Hela min själv behövde få gräva ner sig i soffan och stänga in sig i min vin-bubbla ( gud så hemskt det lät då!) och nu sitter jag här, efter 9 starka timmars sömn och är utvilad och redo för en dag i Västerås med min familj! Vi ska kolla på lite saker som min syster vill ha till sin nya lägenhet och jag är aldrig den som bangar en shoppning-tripp. 
 
Här har ni en bättre bild på min nya tröja från Missguided! Jag tog en storlek större än vad jag brukar ha (blev en storlek 42) för att kunna krypa in i den och få den så där overzise som såna här tröjor ska vara. Fy fan för den här crop top-trenden som är på tjocktröjor just nu, det är snyggt som tusan på vissa människor, men jag vill ha dom stora och bulkiga haha
( måste verkligen förtydliga hur snyggt jag faktiskt tycker att det kan vara på andra, det är ingen förolämpning på er som har såna!) 

Trevlig helg på er, hoppas att det blir en härlig en! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress