Helgen i bilder! Hej förresten. Blogg.se har varit lite struligt så jag har inte kunnat logga in här, så jag tog en liten semesterdag här från i lördags. Men nu är det en ny vecka och det är inte vilken vecka som helst, det är Black Week! Jag börjar med en ledig måndag då en kollega ville byta dag med mig så jag fick lite långhelg idag istället. Inte mig emot!
Helgen började med en familjedag i Västerås där vi sprang i möbelhus/Plantagen och letade efter saker till syrrans lägenhet ( och jag råkade hitta en hel del jag med, konstigt nog). Inne hos MIO hittade jag en kaffemaskin som ropade på mig och min kära pappa. Perfekt som återställare efter food-koman efter kinamaten jag åt innan! 
 
Jag hittade mitt vardagsrum på MIO. Det är en lite annorlunda soffa bara, men annars ser det ut så här hos mig just nu! Just det där bordet, med det där tyget på soffa och sen har jag en fluffigare, men rosa, matta. Kände på en gång att jag kunde slänga upp fötterna på bordet och känna mig hemma!
 
 
Jag har bott i den här tröjan hela helgen. Den sitter på mig just nu också faktiskt! Så himla skön. Det här är en Camilla-outfit när jag har lite tidsbrist och inte orkar tänka så mycket: Tighta svarta jeans, boots, skinnjacka, en tjocktröja och en färgglad väska för att bryta upp den svarta looken. 
 
 
 
Vi hamnade som sagt ute på Plantagen i Västerås och storshoppade. Jag har nu en stor Förmakspalm hemma hos mig och den där "döda" växten som ni ser på bilden! Jag fick panikköpa en kruka till den här, men planen är att skaffa en cementkruka som matchar krukan jag hittade till min Förmakspalm! Bättre bild får ni på dom när Sverige bjuder på lite naturligt ljus någon gång haha
 
 
 
Söndagförmiddagen spenderades ute i skogen. Vi hittade tokmycket trattkantareller faktiskt! Det var riktigt roligt och mysigt att plocka svamp tycker jag. Nu råkar jag vara en sån där som inte gillar att äta svamp, men det är kul att plocka det. Hur som helst så var det himla härligt att vara ute i skogen ett tag! Det är så vackert där, med alla färger som är nu.
 
 
Sen var det dags för ridning, en till lektion med min stjärna Akrobat! Jag skulle behöva ha en annan häst  att ha som favorithäst, han är bra svår att rida! Vi fick kämpa igår minsann. Jag har sån sjuk träningsvärk idag! Jag kände mig totalt kass igår och kände bara att jag skulle behöva gå i en nybörjargrupp igen och lära mig hur fan man rider haha Det är så mycket som ska klaffa för att få en härlig lektion. Han lyssnade inte alls på mina hjälper, jag blev frustrerad, det hände saker i ridhuset som störde en massa och jag kämpade bara för att hålla mig kvar då vi red utan stigbyglar. Det känns som om ridlärarna har någon plan för mig och Akrobat för jag har haft honom dom senaste 6 lektionerna tror jag! Han är bra envis, lång i kroppen och känslig i munnen trots att man måste vrånghålla honom i början av lektionen, men han har en plats i mitt hjärta. Men det känns idag att vi kämpade igår haha
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress