20 november 2018

Black week

allmänt

 
Till er smink/skönhetsgalna tjejer och killar där ute: Jag upptäckte Beautybay.com i söndags kväll. Jag skulle verkligen inte ha gått in där! 30 % på så gott som allt och då är det redan bra priset där. Jag hittade den himla omtalade concealern Revolution Conceal and Define för 32 kr bara, nu får jag bara hoppas att det är rätt färg, sånt är alltid risky business. Det råkade komma i lite fler saker i min korg som jag är taggad på att få hem! Det här med Black Week är inte så tokigt ändå. Jag klickade hem en kavajliknande sak från GinaTricot igår också som jag hoppas så innerligt att den fungerar! Jag hittade en jättefin likadan på Missguided för 600 kr, så när jag hittade den här på GinaTricot för 299 +- frakt och BW-pris så blev jag bara tvungen att klicka hem den! Jag har en outfit-idé till julfesten med jobbet om strax över 2 veckor, jag är inte den som satsar på sexig look med kort kort kjol och urringat, men den här idén med en snygg blazer och en tjusig spetsbh under tror jag kan göra susen. Jag älskar black week, men försöker att se på den här veckan med ett granskande öga. Allt kanske inte är så billigt som man tror alltid! 
 
3 sköna dagar är nu över! Jag pysslade igår med att ringa till både Telia och Telenor igen och det är små steg framåt faktiskt. Imorgon ska tv:n vara ikopplad till hyreshuset jag bor i så jag håller tummarna för att det fungerar som det ska. Telenor skickade inte ut alla saker som jag behövde för mitt bredband så det återkopplade jag till dom, så nu är det ett nytt paket på G. Annars så rensade jag här hemma! Gick igenom min walk-in closet och slängde 1 stor kasse med kläder, skänkte 1 kasse till behövande och så fick min syster 1 kasse att testa om det fanns något som hon kan ha. Jag älskar att rensa garderoben, det är som en rensning i ens liv! Jag rensade bland mina smycken också och behöll kanske 1/3 av det som fanns och så gick jag igenom alla Glossybox-boxar som har stått på hög här hemma. Så nu ser det riktigt tjusigt ut här igen! Nästa vecka är det 1:a advent igen så det kändes skönt att få det lite snyggt och härligt här igen. Ut med det gamla och in med det nya! 
 
Men nu: Träning. Mitt kort går ut vilken dag som helst så jag hoppas innerligt att jag kommer in idag. Sen vankas det jobb!
Angelica Wåhlin

Gud, måste också hitta en outfit till julfesten & har verkligen ingen aaaaning :(

Svar: Haha ja visst är det svårt?? 😳 Fungerar inte den här blazern blir det jobbigt haha
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress