5 november 2018

1 år sen: Nerja

allmänt

 
 
 
 
 
Tänka sig att för 1 år sen så var jag i Nerja, hur fort har inte tiden gått?? Plus: Hur galet känns det inte att åka på solsemester första veckan i november och faktiskt få bada ett par gånger i havet och sola i princip varje dag? Jag förstår att vi hade tur med vädret, det är förmodligen inte så där varje november. Jag kan inte heller förstå att vi valde ett pensionärsparadis för semster, men det var precis det som vi ville åt just då: Lugnt och skönt med kanske lite sol och god mat. Jag var inte i en av mina bättre ställen i livet just då ( plus förkylning deluxe) så jag kan lätt tänka mig att åka dit igen, det finns så mycket fint runt omkring Nerja som skulle vara roligt att se! Plus igen: Vem säger inte nej till 20-24 grader i november?
Men idag är det måndag mina vänner! Jag känner mig lite off just nu och hoppas på att det ska bli lite bättre med frukost och kaffe i kroppen ( jag har inte lärt känna min kropp ännu sen jag slutade med dom p-piller jag blev tvungen att äta. Tvungen: som i att dom vägrade ge ut dom jag vanligtvis åt pga högt blodtryck, men ingen kollade med mig vid den tiden hur jag faktiskt mådde). Men det är mycket med en kvinnokropp som är svårt och krångligt. Ena veckan är man glad, positiv och sprallig, medans man nästa vecka är nedstämd, uppsvälld och det gör lite småont i kroppen. Det är bra underbart att vara tjej ibland haha
 
Men jag är något glad ändå för jag hade ridlektion igår som sagt! Jag fick samma häst ( min älskade Akrobat) som jag hade på privatlektionen så nu hade jag väldigt många tips i huvudet på hur jag skulle hantera honom och OJ vilken skillnad från lektionerna som jag har haft med honom tidigare! Det var som att rida en annan häst. Jag har lektion imorgon också då jag har köpt som ett klippkort på 10 gånger som jag kan sprida ut lite här och där för att dryga ut min ridning lite. Eftersom jag bara kan rida varannan söndag så har jag löst det på det här viset istället. Det blir alltid en annan ridgrupp så det är lite läskigt, men jag får göra det jag älskar allra mest på denna jord: Rida och snusa på en häst. 
 
Ha en trevlig måndag på er nu, hoppas att helgen har varit härlig! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress