God morgon och äntligen fredag! Känns inte som att det kunde komma mer lägligt faktiskt? 
Jag känner mig (förutom ont i ett öra, min känsla av förkylning i kroppen vandrar mellan bihålorna och öronen) på plats i livet igen och veckan har flytit på väldigt bra trots allt. Jag glömde tydligen bort vilken vecka vi var i då det är NÄSTA vecka som jag har lite roliga saker för mig och mys allmänt, så jag har fått hålla mig till tåls så länge. Igår smygstartade jag igång advent här hemma så just nu sitter jag med en kopp kaffe och tända ljus lite överallt. Så härligt!
Jag och min kära mor drog iväg några timmar till Stockholm i måndags som sagt. PRECIS vad jag behövde. Det var något kyligt, men det var en frisk känsla i luften och det var så kul att se vår vackra huvudstad i alla ljus som finns där nu. Vi gick inne i Gamla Stan ett tag och hittade också på hon som jag pratade om: Hon som gör fin keramik, men hon är ännu finare som person! 
Vi strosade mest runt faktiskt, drack lite glögg och insöp känslan av advent som låg över hela Stockholm. Vi tog med oss middag på tåget i form av avokadomackor + juice från Joe and the Juice. Dom har absolut den bästa avokadomackan i hela denna värld!
 
Jag lyckades igår med:
1) Få igång mitt tv! Jag hade satt 3 olika enheter på Telia att försöka lösa det som kunde lösas, och helt plötsligt såg en av dom vad som var felet! Woho, nu kan jag äntligen lägga det bakom mig! 
2) Fick en tandläkartid för en tråd som jag har på nedersta käken. Den är efter en tandställning jag hade som yngre och nu har den tappat fäste på 2 tänder. Egentligen i somras, men jag har inte haft varken tid eller ork att ta tag i det. 
3) Tjatat om vart min remiss till öron-näsa-hals har tagit vägen... KANSKE blir kallad i januari. Fuck my life, det är något som inte stämmer i min kropp, jag ska inte behöva känna mig förkyld och sänkt typ 5/7 mornar och bli tokförkyld varje gång jag har tränat. 
4) Jag hittade ä n t l i g e n ett par mörkgröna gardiner! Jag har letat efter den perfeka gröna färgen i säkert 5-6 år nu och nu ligger en order från IKEA med den perfeka sametsgardinen i en mörkgrön färg. Den blir p e r f e k t till jul! 
 
Glad fredag på er, hoppas att allt är bra med er där ute! 

26 november 2018

När livet händer.

allmänt

 
Min helg har varit minst sagt upp och ner, på alla tänkbara sätt. Jag vet att det är drygt när någon säger A men inte B, men i det här fallet tänker jag göra så, mest för alla inblandades + mig själv skull. 
Det är en bearbetningsprocess som jag måste göra och som är viktig för mig så jag tänkte att en liten paus här och från andra sociala medier kan vara på sin plats, få lite tid att få tillbaka ron i kroppen och andningen igen. Jag är en grubblare och jag vet hur jag reagerar på saker och ting så jag tänker ge mig själv den här obestämda tiden till att grubbla klart och komma tillbaka med energi igen. Det är himla tur faktiskt för jag har en härlig vecka den här veckan! Jag ska alldeles strax åka iväg till Stockholm faktiskt med min kära mor då vi ska kolla lite på julmarknaden uppe i Gamla Stan och julskyltningen i vår vackra huvudstad. Hälsa på kvinnan jag har berättat om förut som bor nere på Österleden i Skåne som vi alltid hälsar på när vi är nere. Hon säljer sina grejer uppe i Gamla Stan också, så det ska bli kul att se henne igen! Jag har lite annat för mig också inplanerat, men jag börjar dagen idag, och ser hur veckan känns allt eftersom. Jag längtar tills på torsdag efter jobbet i alla fall, då ska jag på SPA med min syster. Soooooooom det behövs! (PS, det var visst nästa vecka, tror minsann att hjärnan spelade mig ett spratt, får hålla mig till tåls) 
 
Men nu: Mot Stockholm och jul-mys! 
Vi hörs när vi hörs. Ta hand om er så länge! Det är ingenting jättejobbigt som har hänt, det är bara jag som behöver tid som sagt. Det kanske bara är några dagar eller veckan ut som behövs, vill bara inte tvinga på mig något som kanske är onödigt. Tid för reflektion och gå vidare är grejer det! Göra roliga saker och umgås med härliga människor brukar vara en härlig grej! 

 
Ni får lite fina bilder här, en Black Friday som denna, på vår käraste måne. Det var en krispigt klar kväll igår kväll med en hel del minusgrader och stjärnklart till tusen och jag behövde få lite friskluft för att inte bli helt galen i huvudet ( hade jag haft balkong eller trädgård hade det varit mer lättillgängligt att ta sig ut för att få luft i kroppen trots lite krasslig).
Jag är måttligt irriterad just nu då jag satt HELA eftermiddagen igår och försökte förstå mig på mitt jävla Bredband som inte fungerar. Plus att Tv-helvetet inte fungerar för mig heller och jag mötte nyss min hyresvärd som såg så nöjd ut när han sa att det hoppade igång för några dagar sen och "-du får väl ringa Telia" fick jag till svar. Fy fan och helvete säger jag bara, det är som att jag bor i en bunker med noll tekning och allt jag får till svar av alla är : " vi återkopplar till dig om några dagar". 
Det är tur att det är Black Friday så att jag kan shoppa lite och få lite glada tankar i min hjärna ett tag haha Det är så himla värdelöst det här! Snart ger jag upp allt det här och så sitter jag där med ingen tv och inget internet, det är så himla frustrerande att behöva göra det här alldeles själv ( mer än att pappa är mitt bollplank dvs och han som får ta emot mest svordomar haha).
 
Så: Ännu en eftermiddag kommer gå åt till en sjuhelvets massa samtal och "-jag kan inte så mycket om det här, jag ska koppla dig till min kunniga kollega som kan hjälpa dig". Varav jag sen får till svar: Oj, jag ser här att det här borde ha kommit igång för 1-2 månader sen, undrar varför vi inte har fått reda på det!
 
Glad fredag på er! Det har annars varit en skön förmiddag med lite julklapps-fix med min kära mor och sen lyxade jag till det med Salas godaste sallad, så nu är jag typ fit for fight för att ringa teknik-supporten på både Telia och Telenor. I call some bullshit about this, min lägenhet måste ha farit igenom ett svart hål eller något och hamnat på 1800-talet.