God morgon och äntligen fredag! Känns inte som att det kunde komma mer lägligt faktiskt? 
Jag känner mig (förutom ont i ett öra, min känsla av förkylning i kroppen vandrar mellan bihålorna och öronen) på plats i livet igen och veckan har flytit på väldigt bra trots allt. Jag glömde tydligen bort vilken vecka vi var i då det är NÄSTA vecka som jag har lite roliga saker för mig och mys allmänt, så jag har fått hålla mig till tåls så länge. Igår smygstartade jag igång advent här hemma så just nu sitter jag med en kopp kaffe och tända ljus lite överallt. Så härligt!
Jag och min kära mor drog iväg några timmar till Stockholm i måndags som sagt. PRECIS vad jag behövde. Det var något kyligt, men det var en frisk känsla i luften och det var så kul att se vår vackra huvudstad i alla ljus som finns där nu. Vi gick inne i Gamla Stan ett tag och hittade också på hon som jag pratade om: Hon som gör fin keramik, men hon är ännu finare som person! 
Vi strosade mest runt faktiskt, drack lite glögg och insöp känslan av advent som låg över hela Stockholm. Vi tog med oss middag på tåget i form av avokadomackor + juice från Joe and the Juice. Dom har absolut den bästa avokadomackan i hela denna värld!
 
Jag lyckades igår med:
1) Få igång mitt tv! Jag hade satt 3 olika enheter på Telia att försöka lösa det som kunde lösas, och helt plötsligt såg en av dom vad som var felet! Woho, nu kan jag äntligen lägga det bakom mig! 
2) Fick en tandläkartid för en tråd som jag har på nedersta käken. Den är efter en tandställning jag hade som yngre och nu har den tappat fäste på 2 tänder. Egentligen i somras, men jag har inte haft varken tid eller ork att ta tag i det. 
3) Tjatat om vart min remiss till öron-näsa-hals har tagit vägen... KANSKE blir kallad i januari. Fuck my life, det är något som inte stämmer i min kropp, jag ska inte behöva känna mig förkyld och sänkt typ 5/7 mornar och bli tokförkyld varje gång jag har tränat. 
4) Jag hittade ä n t l i g e n ett par mörkgröna gardiner! Jag har letat efter den perfeka gröna färgen i säkert 5-6 år nu och nu ligger en order från IKEA med den perfeka sametsgardinen i en mörkgrön färg. Den blir p e r f e k t till jul! 
 
Glad fredag på er, hoppas att allt är bra med er där ute!