2 maj 2018

Yoga

allmänt

 
Aj, min kropp! Jag gick på 75 min yoga igår och det var bra tufft. Väldigt flödande och ganska så statiskt i rörelserna. Det känns idag kan jag säga er! Men jag lyckades skärma av tankarna och fokusera på andningen och rörelserna bättre än tidigare, plus att jag faktiskt vågad mig på några övningar som jag tidigare inte har testat. Helt klart väldigt nöjd med gårdagens yogapass!
Jag ska alldeles strax ta mig till jobbet och få en genomgång med massage och klämma och känna på mina muskler lite innan jobbet sätter igång för dagen. Det känns alltid lite segt att ha det så här i början på ett arbetspass, men jag tror att det kan sitta lite knutor här och där som behöver lossas lite på. Sist jag egentligen skulle ha massage så blev jag magsjuk haha Jag har för övrigt inte varit sjuk på 1 månad nu, alltså hur grymt skönt känns inte det?? 
 
Magen kurrar så högt att det låter som en katt som spinner. Ni lär höra den vart ni än bor! Ha en mysig onsdag nu och hoppas att ni har haft en fin vecka so far.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress