Kolla in min nya snygga tights! Om ni gillar HÖGA tights- Titta hit! Hade jag haft säkerhetsnålar med mig till gymmet skulle jag ha kunnat nåla fast dom med sport-bh:n, så höga är dom. Aaaningens lite höga, till och med för mig! Jag får det sjukaste kroppsformen när tightsen sitter så högt upp, men dom är SÅ sköna i tyget och smiter åt precis där jag vill att dom ska sitta. Plus att dom var grymt sköna att springa i eftersom ingenting gled ner. Företaget Famme från Norge kontaktade mig på Instagram och gav mig en grym kod så att jag kunde testa deras sortiment ( kanske kan fixa till er också om ni vill, hojta till i såna fall!) och jag är riktigt nöjd med dom. Ni som har varit med här ett tag vet om att jag inte klarar av plåttriga kläder med enoooorma loggor överallt och stora prints. Det var svårt att få till på bild men klicka HÄR så ser ni vilka detaljer jag pratar om.  
Hade dom varit snäppet lägre i midjan hade dom varit perfeka enligt mig! Kom ihåg bara att Norge inte är med i EU och alltså måste man betala tull, jag som jobbar med postnord och sånt borde ha kommit ihåg att det kan bli så haha
 
GRYMMA intevaller idag annars. Jag försöker få in 1 pass med kondition per vecka och trots att det kändes segt och omöjligt att köra idag så blev jag grymt peppad när jag satte på Nightwish igen. 10 min för att mjuka upp beninnorna och höfterna och sen blev det 40 sek snabba intervaller ( på nivå 11 om det säger er något) och 1 min 20 sek gång i 20 min. HELT slut efteråt och jag orkade inte göra någonting annat än stretch efteråt. Jag ska ju ändå jobba om ca 2 timmar så det fick helt enkelt räcka. Det känns så himla härligt att faktiskt vara tillbaka någorlunda igen efter vinterns sjukdomar och jäkelskap! Med min blandning av ridning, promenader, springa, gymträning och yoga så tröttnar jag inte heller eller sliter ut mina leder ( armbåge som annars kan krångla). Back on track så att säga!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress